- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Olvastad, amit írtam?
Dehogy, miért, kellett volna?
Ha jól láttam, 1024x768, minden minimumon próbálták...
Ezen mondatod -tévesen- arra engedett következtetni, a végén a három ponttal, hogy ez szerinted már ígyis eléggé az alja a megjelenítésnek, ezért írtam le a biztonság kedvéért, hogy én még gyengébb minőségre gondoltam. Ennyi, félreértés.
Attól, hogy az új játékokban jelentősen lassabb, nem biztos, hogy Aero alatt is ez lesz... azért az jelentősen különbözik egy játéktól.
Pontosan, ezért is írtam hogy kiváncsi leszek rá, nem pedig azt, hogy biztosan lassú lesz vele. Sok függ majd attól, hogy tudja kihasználni a mem. sávszélességet, és mennyire fogja meg a rendszert megjelenítés közben. 2D-ben ez nem annyira szempont, 3d-ben viszont nagyon fontos, sokkal erőteljesebben kell használni az osztott memóriát.
Olvastam már régebben az ocwb-s tesztet, amikor linkelted, újra átfutottam, most, hogy írtad, megint, de nem találkoztam video teszttel. A legelső bekezdésben leírt maszlag alapján állítod azt, hogy jobb, vagy valami elkerüli a figyelmem? Fogyasztás szintén, teszt, konkrét, mérés, összehasonlítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest