- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Ennek a vitának semmi értelme, azon is vitatkozhatnánk, hogy a káposztafőzelék finom-e. Ha azt mondom, ronda, nyilván azt jelenti, hogy _nekem_ nem tetszik, de azt hittem, nem kell magyarázkodnom, mert ez nyilvánvaló. És attól, hogy női telefon... hát akkor sem tetszik. Ezen az alapon, akkor a nők se kritizálják a többi telefont, egyszerűen csak nem nekik készült.
Egyébként te sem írtad azt, hogy neked bejön, csak azt kritizálod, hogy mi hogy merünk kritizálunk egy telefont. Meg a részvényesek.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Én nem irigykedem, nekem tényleg nem tetszenek, és mivel a hír arról szól, hogy a részvényeseknek sem, ezért hadd legyen már szabad a véleményemet beírnom
Azért ha már a részvényesek is beszólogatnak a design miatt, ott azért lehet valami. Egyébként nem szabad kritizálni a Nokia telefonokat?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged