Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rosep
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nézegettem én is, hát nem tudom. A 3110 jobban tetszene.

Megvárom az árát aztán ha tényleg olyan horror lesz veszek egy 6151-et. Régebben azt akartam, csak nem került be semelyik szolgáltatóhoz. Meg az nem tetszik hogy úgy hasonlít a 6020/21-hez.
Ezt láttad?: [link]
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Ha le tudsz mondani az USB csatlakozóról, akkor vegyél egy 6151-est, már bruttó 40 körül hozzádvágják függetlenül. Szerintem legkésőbb jövő hónapban megjelenik, de félek, hogy (szokás szerint) magas bevezető áron indul, tehát lesz ősz, mire függetlenül, és a szolgáltatóknál is normális ára lesz. A 6151 már egy ideje a piacon van, már reális áron megvehető, és nem sok a külömbség.
Szerintem.
-
Rosep
senior tag
Vajon mikor jön ez a teló? Én már alig várom. Pont erre van szükségem, mind szolgáltatásaiban, mind külsőben.
-
Jol latom azt, hogy ez az elvileg olcsotelefonnak szamito darab tudja mindazt, mint a 6230 meg meg egy kicsit tobbet?...
-
-
blueMerle
veterán
Volt a kezemben, semmi extra, ez egy 6151-es más burkolatban

-
nap
addikt
[link]
Csak hogy a fiatalok is tudjak, mirol van (volt) szo...
-
-
Gebriel
veterán
Második képen mi az a hátulján a kamera alatt

-
Yutani
nagyúr
Nekem kifejezetten tetszik ez a kis telefon! Ha előbb jött volna ki, akkor valszeg ilyet veszek, mert a mostani 6233 mobilom képességeit gyakorlatilag nem használom ki, elég lett volna egy közepes telefon. (De olyan meg nem volt, ami tetszett is volna...)
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem sokaknak nem is cseng ismerősen a 3110-es név, a mai húsz évesek általános iskolába jártak, mikor menő telefon volt. Egyébként a telefon számomra tetszetős. Nagy előny (nekem) a SE készülékekkel szemben, hogy nincs joy. Lehet, hogy csak optikai csalódás a képeken, de mintha a gombok felirata megnőtt volna, nagyobbak a karakterek mint az eddig megszokott. Azt is örömmel látom, hogy igényesen néz ki a telefon, számomra a legnagyobb csalódás a 3100 volt, nem volt rossz készülék, csak olyan igénytelen, játéktelefon benyomását keltette.
-
Alvin_ti4200
félisten
déjavu (6151)
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hat ezt nem hiszem el, eppen tegnapelott agyaltam azon, hogy mi lesz majd nokiaekkal, ha elfogynak a szamok?

mindenesetre nem lehet rossz az uj keszulek, kivancsi vagyok mit tud
kulsore meg hirtelen nem is tudom melyik keszulekre hasonlit -
Mi az Nokia?!
Elfogytak a számok v. meglovagoljátok a retro-lázat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)