- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
marcee
addikt
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
LordX: Ez bizony nagyon pozitív hír és nemvárt jófejség az Ms-től.
(Hogyhogy nem nyitott még senki topic-ot: ''Szimpatikus húzás a Microsoft-tól'' címmel. :D)
Vladimir: Nem azért nem használtam, mert nem tudtam használni csak szimplán nem mertem! (mondván, ki tudhassa, milyen infók áramlanak ilyenkor)
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
''Részemről is szívesen szájbarúgnám az ilyen vírus íróját, de miután ez megtörtént, ajánlanék neki egy jófajta IT-biztonság körüli állást..''
Nem mondom, hogy tudnék ilyen vírust írni - sőt, semmiet sem tunék -, de ez ismételten egy már 2-3 hete közzétett és javított hibára épül. Oké, hogy meg tudta írni a vírust, de nem ő találta a biztonsági rést. Szvsz seggbe rugás után rácsot érdemel nem állást.
De amíg nem találkozok ilyennel, addig csak azokat rúgnám jól szájba (kétszer) aki nem bírja frissíteni a Windowsát. 2 hét alatt már az automatikus WinUpdate is felteszi a foltot, amit ezek kihasználnak...
Hallottam már emberkéről, akinek nem teljesen tiszta a windows-a és valahogy nem meri használni a windows update-t.
Nekem meg 33.6-as modemem van otthon... (egy vírus pont átfér rajta, de a patch-ok már nem, ezért várom már marhára az sp2-t)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest