- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Adott egy 3Mp-es autofocusos samsung. Kiegyezhetünk abban, hogy kifejezetten értelmes képeket tud csinálni? Abban is, hogy egy amúgy nem csúnya gyűrűt használni mondjuk macro, halszem, fényszűrő, idiótább fajtának mindenféle szálkeresztnek-szinezőeffectnek nem akkora elképzelhetetlen baromság? Esetleg még el tudom képzelni, hogy a zsebben jobb ha a telefon szappanforma, nem áll ki belőle mindenféle furcsaformaoptika...Egész egyszerűen elévágom a gyűrűmet, akár rögzítem a kezemre?
Nekem öszinténszólva tetszik az 5let, ha jóminőségű megvalósítással és csatolással társulna a dolog, tehát mondjuk a 2MP-es kamerákra lenne normális macro, esetleg tele-halszem-...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest