Új hozzászólás Aktív témák
-
Atombalu
senior tag
Jezusom mekkora fa*zság
-
cherockee
aktív tag
Adott egy 3Mp-es autofocusos samsung. Kiegyezhetünk abban, hogy kifejezetten értelmes képeket tud csinálni? Abban is, hogy egy amúgy nem csúnya gyűrűt használni mondjuk macro, halszem, fényszűrő, idiótább fajtának mindenféle szálkeresztnek-szinezőeffectnek nem akkora elképzelhetetlen baromság? Esetleg még el tudom képzelni, hogy a zsebben jobb ha a telefon szappanforma, nem áll ki belőle mindenféle furcsaformaoptika...Egész egyszerűen elévágom a gyűrűmet, akár rögzítem a kezemre?
Nekem öszinténszólva tetszik az 5let, ha jóminőségű megvalósítással és csatolással társulna a dolog, tehát mondjuk a 2MP-es kamerákra lenne normális macro, esetleg tele-halszem-... -
Jégkokó
veterán
Ennek a telefonra szerelhető lencsének, meg mi értelme van.Nem hiszem, hogy annyival jobb képeket tud vele csinálni a telefon.
-
Rover623
félisten
Egy biztos: fura emberek élnek ott Japánban, ha ezt is megveszik.
Nem csak furák, de paranoiásak is...
A lencse a gyűrűre...hogy el ne veszítsem...
A gyűrűre meg madzag, karabiner...hogy fel tudjam lógatni pl. a nyakamba...hogy el ne veszítsem...
P.S.:
Most jut eszembe: lehet hogy a beltenyészet okozta genetikai torzulások a szám fölötti mellbimbók mellett újabban kevesebb ujjacskát is eredményeznek egyeseknél...nincs mire felhúzni a gyűrűt...?
Vagy ez esetleg egy péniszgyűrű és ''üzemen'' kívül a madzagon hordják...?
[Szerkesztve] -
m@xsys
senior tag
vazzeee
-
Shim
őstag
Minek cserélgetni a lencsét? Polár, makró meg halszemoptika van külön, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest