- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Én az sivatagba ilyet vinnék magammal.Ha elveszteném, akkor is megtalálnám könnyedén.
-
sbazsi
veterán
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Hali,
a gx25-ösben színes a külső kijelző.
kék. -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Ez mondjuk igaz, de a külső kijelző nem állandóan világit, csak bizonyos esetekben és akkor nem rossz az ha szines.Leglábbis nekem jobban bejön ha a külső kijelző is az.
-
nnivan
tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz sztem. Több mindentől függ a fogyasztás, meghát milyen akksit tesznek bele!
Mondjuk ha ugyanazt a készüléket veszem eltérő k, kijelzővel, akkor igen!
Hmm de ez meg egy hülyeség, mert akkor semmit sem kell belerakni a készülékbe és akkor még kevesebb a fogyasztása.
[Szerkesztve] -
-
Jégkokó
veterán
Én nem hiszem el azt, hogy a külső kijelző megenné az aksit.Elég sok telefonnál meg tudták rendesen oldani, hogy ne csak a belső legyen szines hanem a külső is.
-
Ricardo
titán
Elég csúnya szegény
-
Az én Sharpomban (GX25) sem színes a külsö kijelző. Sőt, a következő ''áldozatomban'' nincs is ilyen, de nem bánom. Elég informatív, kevesebbet eszik, mi kell még? Önarcképet meg egyszer készítettem mindössze, csak poénból.
A merevlemezt kicsit erőltetettnak tartom. Főleg addig, míg nincs egy, azt normálisan kiszolgálni képes akku a telefonokban. -
Shim
őstag
szín- és formavilág tényleg elég ronda/unalmas, de külső kijelzőn nem tudom mit vagy fennakadva, direkt jó, hogy ilyen, kevesebbet fogyaszt. hidd el rajtad kívül sok olyan ember van, aki szereti magával hordani az összes zenéjét, nem véletlenül van piaca a több Gb-s zene- és médialejátszóknak.
-
Jégkokó
veterán
Mi a fene ez?Ez valami baromi csúnya szerintem.Meg a szinek se valami jók.De a külső kijelző gagyisága se semmi, belül tudtak 265 ezer színű kijelzőt rakni, de kívűlre meg már nem fért volna el egy 65 ezres.Meg sztem még mindig nincsen semmi értelme a merevlemeznek egy mobilban, mert minek hordjam magamnál az összes zenémet, sokkal egyszerűbb, ha meguntam aztán lecserélem a zenéket másikra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érkezik a Toshiba 4 GB-os modellje a W41T.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Motoros topic
- DOOM - The Dark Ages
- Túra és kirándulás topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest