Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spindlyman
tag
Azért gondolom a Benq-Siemens-nél most még /remélem ez a jövőben is így lesz/ nagyon nem mindegy, hogy hogyan állnak a vásárlókhoz. Be akarnak törni a piacra, illetve, újra vissza szeretnének kerülni az elitbe és ehhez az ilyen bemutatókon át is vezet az út. /Még szép, hogy kézségesek!
/ Az, hogy a Nokia hogyan viszonyult az érdeklődőkhöz...háát... Mondhatnám, hogy megtehetik hisz eladásaikat tekintve éllovas, de azért mégis....Ők tudják. Én ez előtt sem kedveltem ''őket'', ez után sem fogom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy a tuti. Jővőre kiharcolom, hogy én is ott legyek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ Az, hogy a Nokia hogyan viszonyult az érdeklődőkhöz...háát... Mondhatnám, hogy megtehetik hisz eladásaikat tekintve éllovas, de azért mégis....Ők tudják. Én ez előtt sem kedveltem ''őket'', ez után sem fogom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)