Hirdetés

A BenQ-Siemens standja a CeBIT-en

A tavaly fuzionált vállalat, lényegesen jobb képet festett, mint az elmúlt években a Siemens mobil ágazata. Ráadásul a meglehetősen nagy területen igen látványosan berendezett standjukon a (viszonylag hozzáértő) hostess lányok segítőkéssége messze-messze felülmúlt minden más standon tapasztalt készségességet.

Hirdetés

A míg a finneknél, kis híján elzavarták az embert amikor próbált lencsevégre kapni egy-egy modellt - mondván, hogy „ehhez most túl sok érdeklődő várakozik”; addig itt mindenki szinte „lerohanva” állt a rendelkezésére bárkinek. Igaz persze az is, hogy ez a részleg legalább a kétszerese volt a Nokiának és minden készülékből jóval több is volt.

Persze azért az itt megtalálható készülékek sem okoztak túl nagy meglepetéseket, hiszen ezek legjavát is ismerhettük már korábbról. Ez alól csupán a csapat első QWERTY billentyűs okosteelefonja, a még BenQ néven futott P50-es közvetlen utódja, a BenQ Siemens P51-ese képezet kivételt, amelyet a cég itt mutatott be első ízben. De sajnos ez is kissé mondva-csinált újdonságnak bizonyult, hiszen a készülék nem volt bekapcsolható, így a puszta fizikai mivoltánál többet nem is nagyon tapasztalhattak meg a látogatók belőle.


P51 - Csak kikapcsolva, de ott volt!

A cég zenemobilja, a fehér színében kissé iPod-os beütésű EF51-es, lehajtható Mp3 kezelőfelületével, rendkívül nagy népszerűségre tett szert, csakúgy, mint a megdöbbentően vékony EF81-es harmadik generációs készülék.


Zenemobil lehajtható billentyűzettel

 


EF81

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés