- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Olcso, es egesz jol nez ki.
-
Keitaro
addikt
Szép noti :)
-
djyangce
tag
Pár héttel ezelőtt elkezdtem gondolkodni, hogy veszek magamnak egy hasonló kategóriájú szerkezetet. És elkezdtem nézni az árakat. Mivel időközben néztem német TV-t is, gondoltam megnézem a külföldi ajánlatokat.
Tapasztalat. A legrosszabb esetben is annyiba kerül Németországban áfástul egy laptop, mint itthon áfa nélkül. Arról nem is beszélve, hogy általában 3 év nemzetközi helyszíni garancia jár hozzájuk, gondolom nálunk 1 év, vidd be magad és szenved vele című garancia helyett. (Ezek az összehasonlítások Dell Inspiron 510m és IBM R51 esetén végeztem, 1,7 ill. 1,5 GHz Pentium M, 512MB RAM, 40GB HDD és CDRW-DVD combo, 1400x1050-es kijelző esetén)
A leghúzósabb különbség egy nagyobb Dell Inspiron esetén mutatkozott. Egy itthon 600e+Áfa-s gépet a német Dell oldalon áfástul ki lehetett hozni kb. 480e Ft-nak megfelelő Euróból. (az éppen akciós ingyen nyomtatóról nem is beszélve)
Csak azt nem értem, hogy elvileg ugyanabba a vámzónába tartozunk (de mondjuk németországból is vámmentesen be lehet hozni), akkor az árkülönbözet hol marad? A kiskereskedelem nyeli le?? -
Lidi
aktív tag
nem értettem, de már leesett......
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest