- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Olcso, es egesz jol nez ki.
-
Keitaro
addikt
Szép noti :)
-
djyangce
tag
Pár héttel ezelőtt elkezdtem gondolkodni, hogy veszek magamnak egy hasonló kategóriájú szerkezetet. És elkezdtem nézni az árakat. Mivel időközben néztem német TV-t is, gondoltam megnézem a külföldi ajánlatokat.
Tapasztalat. A legrosszabb esetben is annyiba kerül Németországban áfástul egy laptop, mint itthon áfa nélkül. Arról nem is beszélve, hogy általában 3 év nemzetközi helyszíni garancia jár hozzájuk, gondolom nálunk 1 év, vidd be magad és szenved vele című garancia helyett. (Ezek az összehasonlítások Dell Inspiron 510m és IBM R51 esetén végeztem, 1,7 ill. 1,5 GHz Pentium M, 512MB RAM, 40GB HDD és CDRW-DVD combo, 1400x1050-es kijelző esetén)
A leghúzósabb különbség egy nagyobb Dell Inspiron esetén mutatkozott. Egy itthon 600e+Áfa-s gépet a német Dell oldalon áfástul ki lehetett hozni kb. 480e Ft-nak megfelelő Euróból. (az éppen akciós ingyen nyomtatóról nem is beszélve)
Csak azt nem értem, hogy elvileg ugyanabba a vámzónába tartozunk (de mondjuk németországból is vámmentesen be lehet hozni), akkor az árkülönbözet hol marad? A kiskereskedelem nyeli le?? -
Lidi
aktív tag
nem értettem, de már leesett......
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest