- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Olcso, es egesz jol nez ki.
-
Keitaro
addikt
Szép noti :)
-
djyangce
tag
Pár héttel ezelőtt elkezdtem gondolkodni, hogy veszek magamnak egy hasonló kategóriájú szerkezetet. És elkezdtem nézni az árakat. Mivel időközben néztem német TV-t is, gondoltam megnézem a külföldi ajánlatokat.
Tapasztalat. A legrosszabb esetben is annyiba kerül Németországban áfástul egy laptop, mint itthon áfa nélkül. Arról nem is beszélve, hogy általában 3 év nemzetközi helyszíni garancia jár hozzájuk, gondolom nálunk 1 év, vidd be magad és szenved vele című garancia helyett. (Ezek az összehasonlítások Dell Inspiron 510m és IBM R51 esetén végeztem, 1,7 ill. 1,5 GHz Pentium M, 512MB RAM, 40GB HDD és CDRW-DVD combo, 1400x1050-es kijelző esetén)
A leghúzósabb különbség egy nagyobb Dell Inspiron esetén mutatkozott. Egy itthon 600e+Áfa-s gépet a német Dell oldalon áfástul ki lehetett hozni kb. 480e Ft-nak megfelelő Euróból. (az éppen akciós ingyen nyomtatóról nem is beszélve)
Csak azt nem értem, hogy elvileg ugyanabba a vámzónába tartozunk (de mondjuk németországból is vámmentesen be lehet hozni), akkor az árkülönbözet hol marad? A kiskereskedelem nyeli le?? -
Lidi
aktív tag
nem értettem, de már leesett......
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest