- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
''egyedül az adhat hangot hogy a fej mozog...az meg nem zavar mert tudom mikor szarakodik a vindóz''
Most nevetni fogsz... A winyóm alapból nem hangos, csak ha a fejet mozgatja, de akkor piszkosul. :) (36GB SCSI 10K RPM). Újonnan tettem fel a win98SE-t, és furcsa volt, hogy semmi hangot nem adott ki, néha néha kattant egyet, csak a led villogásából tudtam, hogy tölt a gép, mert ugye beszaggatás nincs. :DD -
-Devil-
aktív tag
Ennyi idő kell neki? :F Az 1333-as Tbird-emmel 70-80 perc alatt be tudok tömöríteni egy másfél órás videót (Tv-Tunerrel amit felveszek. Kivágom a reklámokat, plusz újrakódolom az egészet, mellette benyomom a hangot Wav-ból MP3-ba). Mondjuk a DVD-Rip azért egy picit más tészta, azzal több a munka, de akkor is soknak tűnik ennyi egy ilyen rendszertől.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest