Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
''A multimédia üzenetek száma még durvább mértékben fog növekedni, de ezzel együtt a 2010-re jósolt 47,4 milliárd MMS csak töredéke a szöveges üzenetek számának. A Gartner szerint ennek oka az árazásban, illetve a kompatibilitási problémákban keresendő.'' - Szerintem meg abban, hogy ha csak egy kis infot akarok csöpögtetni valaki felé, akkor nem fogok képet, zenét, meg mit tudom én micsodákat linkelgetni az üzenetembe... Nem beszélve arról, hogy ezen tevékenységek egy csomó plusz időbe is kerülnek.
[Szerkesztve] -
m@xsys
senior tag
Ne nevettessük egymást, hogy MMS-t ma ennyiért küldözgetni?!!? Látta valaki az utóbbi időben az mms díjakat a 3 szolgáltatónál?
Az SMS akár tíz év mulva is a lenépszerübb szolgáltatások körébe fog tartozni.
Majd ha 20-25 Ft lesz az mms, akkor talán.
Ma hamarább megvesznek egy adatkábelt, infrát, BT-t, mint, hogy átküldjék a fotot mms-be e-mailra. -
atuci
őstag
hát valszeg nem az én sms-ezési szokásaimat vették számítási alapnak, örülök ha 5-öt elküldök az ingyen 40-ből havonta
-
törölt tag
a ''trillion'' magyarul nem ''billió''?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest