- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
''A multimédia üzenetek száma még durvább mértékben fog növekedni, de ezzel együtt a 2010-re jósolt 47,4 milliárd MMS csak töredéke a szöveges üzenetek számának. A Gartner szerint ennek oka az árazásban, illetve a kompatibilitási problémákban keresendő.'' - Szerintem meg abban, hogy ha csak egy kis infot akarok csöpögtetni valaki felé, akkor nem fogok képet, zenét, meg mit tudom én micsodákat linkelgetni az üzenetembe... Nem beszélve arról, hogy ezen tevékenységek egy csomó plusz időbe is kerülnek.
[Szerkesztve] -
m@xsys
senior tag
Ne nevettessük egymást, hogy MMS-t ma ennyiért küldözgetni?!!? Látta valaki az utóbbi időben az mms díjakat a 3 szolgáltatónál?
Az SMS akár tíz év mulva is a lenépszerübb szolgáltatások körébe fog tartozni.
Majd ha 20-25 Ft lesz az mms, akkor talán.
Ma hamarább megvesznek egy adatkábelt, infrát, BT-t, mint, hogy átküldjék a fotot mms-be e-mailra. -
atuci
őstag
hát valszeg nem az én sms-ezési szokásaimat vették számítási alapnak, örülök ha 5-öt elküldök az ingyen 40-ből havonta
-
törölt tag
a ''trillion'' magyarul nem ''billió''?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest