Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Pala
veterán
Öregem, ez tipikus. Csak menjen 800fps-sel minden, az a jó! Hülyeség! A képminőség sokkal lényegesebb(végülis inkább legyen szép kép 40fps-sel, mint rondább 150-el), és hidd el, hatalmas a különbség egy GF és egy Kyro/Voodoo között, mert én már mindegyikkel elég tapasztalatot szereztem. Lehet, hogy a Parhelia is irreálisan magas a sebességéhez képest, de ha belegondolunk, hogy ezért az árért jóval szebb képe is kapunk, akkor talán már nem is olyan irreális!
-
Pala
veterán
Elég volt már a nyavajás Nvidiából, hogy mindig keresztbe tesz mindenkinek (szegény 3dfx)! Hajrá ATI!
Szerintem akármilyen is lesz az NV30, az ATI meg fogja mutatni (R350). De ha lenne R300MAXX, az lenne az IGAZI!!!! (brutál gyors lenne, sztem kb. 3-szoros GF4TI4600 sebesség)
Aktív témák
- Acer Nitro KG251q 25" 180HZ 0,5ms Garanciával
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest