-
Mobilarena
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
odium
aktív tag
válasz
DigitXT #2841 üzenetére
Fogalmam sincs mit tud még a leader a regisztráción kívül.
Nálam is előfordul, hogy hosszabb ideig nem lépek be, de arra rá szoktam pillantani, hogy mennyi idő van hátra és próbálom úgy tervezni, hogy akkorra be tudjak lépni.
Azért szóltam itt, mert tudtam, hogy a csetablakba hiába írok be
Összefoglaló aktualizálása jó ötlet, küldöm majd a friend linket.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #2834 üzenetére
Beléptem amúgy én is, gondolom sejthető ki vagyok.
Én annyit javasolnék, hogy a Team chatbe, be lehetne tolni, hogy melyik pályára, melyik autó a javasolt, esetleg milyen tuninggal, mire megyek 2-3 kört és kitapasztalom, addigra ott vagyok, hogy lehet nem lesz időm többet menni, és csak lehúzom a csapatot...
-
rocket
nagyúr
válasz
DigitXT #2792 üzenetére
Android jatekoknal szokas, hogy az updateket eloszor csak nehany ezer felhasznalonak teszik elerhetove (random), hogy beta teszteljek, valoszinu errol van akkor szo itt is, mert nalam meg mindig nincs update.
A news ikonra kattintva felul mar latom egy reszetezt az uj loading kepernyonekIdle Miner Tycoonnal en is kerultem mar tobbszor beta tesztelok koze, a vegleges megjelenes elott napokkal mar megkaptam updateket
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #2742 üzenetére
de legalább reklám nem lesz.
Ill. ha már van reklám, azért lehet kapni akár 5000 coint, ha ládában választható.
Vagy kinyitni két bronz ládát, ami lényegében szintén ennyi. Igazából nem csak
a coin a lényeg, hanem ha van kedved játszani, de 3 ládával tele van a hely, már
nem "éri meg" játszani, mert több ládát nem ad, így effektíve nincs nyeremény...
Ilyenkor számít, hogy lehet-e nyitni "ingyen" (reklámmal), vagy 12 gyémánt kell.
Nagyobb ládákat nem szoktam "gyorsítva" nyitni, az úgy már nem éri meg. -
törölt tag
válasz
DigitXT #2739 üzenetére
Ha az elején meg kellene vásárolni vagy mondjuk néhány nap próba után, azt megtenném. Azzal nincs semmi gond. Az a politika nem annyira szimpatikus, hogy szándékosan lassan lehet csak fejlődni kivéve ha nem veszel több ezer forintos csomagokat. Aztán ha megveszed az is csak egy darabig tart. Egy ilyen mobilos játékra meg azért nem szívesen költök több 10 ezret néhány hónap alatt. Egyébként meg egyet értek veled. Nem kívánom, hogy dögöljön éhen a fejlesztő. Megérdemli a pénzt a munkájáért. De azért ne legyen túlságosan telhetetlen. Sokkal komolyabb játékok 10-15 ezerért megvehetők ps-re pc-re stb. amiben több a munka, itt meg akár havonta vagy hetente elkölthetek 3 ezret ha türelmetlen vagyok. Kihsználják az emberi gyengeségeket. Lehetne egy kicsit kompromisszumosabb egyensújt is teremtenie az alkotónak. Én csak a reklámokat útálom nagyon, meg lehet, hogy egy kicsit sóher is vagyok. De elfogadom, hogy így működik és úgy döntöttem, h azzal fizetek, h megnézem a reklámot.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #2737 üzenetére
Hát eddig egy csomó hasznos dolgot bedobáltam a darálóba. Már bánom, hogy nem kérdeztem előbb. Ezután jobban oda figyelek.
Köszönöm a kimerítő választ és a tanácsokat!
Remek játék, kár, hogy az anyagiak miatt megkeserítik a reklámokkal. Ennek ellenére fogok játszani mert nagyon tetszik de pénzt nem költök rá az biztos.
-
perge666
veterán
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #2549 üzenetére
Nézőpont kérdése..az alap verdáktól hamar őszülök, ill. nem annyira komoly a fizika, hogy nagyon a technikán múljon a végeredmény, mázlifaktor sokszor az öröm feltétele. De majd ha mobilról leszek asztali nézetben, jelentkezek.
Jaja, én is ezért offoltam, de végül be kell érnem annyival, hogy nem látom a csicsásított 80 karakteres megoldásokat.
-
-
rocket
nagyúr
válasz
DigitXT #2354 üzenetére
Az direkt lehet igy kodolva, nem kell, hogy a hardver nem latszo reszekkel is fogkalkozzon, feleslegesen pazarolva az eroforrasokat.
Persze, ha kiesik a karakter hulyen nez ki, de inkabb ez legyenTanulhatna par jatekfejleszto ebbol, akik nem latszo dolgokon is tesszellaciot alkalmaznak, hogy szandekosan noveljek a hardver igenyt.
-
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #2099 üzenetére
Úgy látom azért beletoltál nem kevés gyémántot te is a tegnapiba.
Én fél 12 felé még úgy voltam vele, hogy szenvedjen ezzel az, akinek két anyja van, az első emelkedőn 30-ból egyszer tudtam felmenni, akkor is épphogy. Aztán kezdett összeállni és vérszemet kaptam. Volt amikor egész tisztességesen vezettem előtted az utolsó ugratóig, de ott landoláskor pofára estem. Negyed 1 körül futottam a végső időt, lett volna még benne, de ott azt mondtam, ha valaki még a hátralévő 45 percben megver, ám legyen. Bagolyka biztos nem nagyon ért rá és Freddy sem indult tegnap, de azért így is büszke vagyok magamra.
Itt a frissített tabella, Ati ideje valóban több, mint gyanús, így megelőlegeztem magamnak a győzelmet, amivel fel is jöttem a harmadik helyre, egyelőre.
-
DigitXT
Topikgazda
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #2051 üzenetére
És egy poén kép sormintával (kicsit lemaradtam a fotó közben):
Szerk: uh, ez a mai Super Diesel agyhalál! 20-ból semmi, annyira szar
a rugózása tuning nélkül, hogy arra nincsen szó: zeon.hu megjósolta!Szerk: 30-ból semmi, a híd után már nem tudok felmenni...! Szóljatok,
ha vkinek sikerült, vagy menjen a kukába a pálya, mert nagyon gáz.
(Pattog, de legalább nem tapad, és ereje sincs szinte semmi. Szívás!) -
Gubbba
tag
válasz
DigitXT #2035 üzenetére
Bevallom ezen a tegnapin én is próbálkoztam tisztességesen. Szerintem nagyságrendileg hasonlóan, mint te. A végén már egész sokszor ment a 23.9, 24 eleje (már amikor végigmentem egyáltalán, legtöbbször már a pajta előtt egy autóhossznyi hátrányom volt). Volt amikor 1 ezredet sikerült javítanom, persze pozícióhoz az kevés volt. Aztán egyszercsak összeállt a 23.8. Ugyanúgy csináltam mindent, egyszerűen kiadta, miliszekundomokon múlt, mikor engeded el a gázt, mikor lépsz rá. Negyedik hely még ilyen elégedettséggel sosem töltött el, ott abba is hagytam a próbálkozást.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
DigitXT #2028 üzenetére
Egyébként én vagyok a hülye, mert sosem event-ezem hanem csak kupázom és ládázom és néha olyan rohadt lassúnak tűnik a pénzgyűjtés...
De ráállok már minden autóra mert az acsik között is zavar, hogy nincs meg
Legalább legyenek level1-esek tuning nélkül, mert egyébként nagyon fasza ez a No Tuning Level1 verseny, hiába esélyem sincs
-
Gaborz1
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
DigitXT #1974 üzenetére
Mert gondolom van különbség "perfect start" és "perfect start" között is. Sok pályán a saját időmet csak azért nem tudom javítani, mert nem tudok még 1x olyan jól indulni
Jó lenne tudni, mi az igazi "tökéletes indulás".
Azt amúgy tényleg elkaptam. Volt több 29- es időm amúgy nekem is, volt ugyanilyen jó start, de azokat elszabtam a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged