- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
-
DigitXT
Topikgazda
Szerintem azért van, mert a Rally Carnak jobb a leszorítóereje. Az első részben*
ez még sokkal durvábban jelentkezett, azért abból mostanra visszavettek.*: mármint a klasszikus HCR-ben. Nagyon durván tolt a "leszorítóerő", és nem a
fizika szerint. Elég volt csak függőlegesbe állítani repülés közben, és gyorsult. -
rocket
nagyúr
En busszal level 2 thruster, level 15 wing, ez a ketto alap es ehez jon magnet vagy fuelboost palyatol fuggoen.
Busznal van egy trukk, rajtnal hatra kell tolatni, hogy letorjon a kaszni, ezzel konnyebb lesz.Thrusterre nem szabad pazarolni "cogot", nehany eventen kivul semmit nem er, Moonwheelnek van level thrustere, azt goldbol tudod fejleszteni.
-
-
DigitXT
Topikgazda
Tessék a
17.813 challenge: sokáig WR volt, április 14 óta, most nézem,
hogy már ketten lenyomtak. (Azért valljuk be, kell hozzá némi MF is.)
Szerk: ezek hülyék! Kivettem a linket, mert teljesen mást* hozott be.
Úgy néz ki nem egyediek az azonosítók/felülíródnak.Döbbenet...!
*: más játékos, más pálya, más autó... (Röhej a köbön, béna fejlesztők.)
-
Gubbba
tag
Biztos öreg vagyok már, de ha ez lenne az első hsz amit ebben a topicban elolvasok egy büdös szót nem értettem volna belőle.
Amúgy a verdákkal kapcsolatban én azt az utat jártam be, hogy a jeep-et, a robogót és a motocross-t csak addig húztam fel, amíg reklámokkal ingyen lehet. A super jeep volt az első amit fullra húztam, és azzal jó sokáig el is voltam. Aztán jött a sportcar, jó drága volt, de amíg a formula meg nem jött az is hasznos jószág volt. A mostert sosem szerettem igazán, a super diesel jól kezelhető, tényleg igazi mindenes, a kupákat legtöbbször azzal nyomom. A formulánál egyelőre az ingyenes fejelsztési fázisban vagyok, így a napi/heti challenge-eknek sok értelme nincs is, mert már elég sokan nyomjátok azzal.
-
Az most 'véletlen' volt, sima kupán mentem personal bestet. Amikor kijött a frissítés, akkor javítgattam célirányosan az időimet, tunnels-el kezdtem, aztán it's mine, winter cup, winter is coming, a mine shaft cup még nincs vegig, a more mine-szal nem foglalkoztam még. Ezeket sikerült akkor feltornázni első helyre magyar listán, de azóta persze fokozatosan csúszok le.
-
Franko49
tag
Ahogy a kollega irta, nagyon fun. Viszont versenyekre nem a legaljalmasabb. Ha megtapad nagyon meg tud indulni, egy pillanat alatt eleri a vegsebesseget, cserebe nem olyan gyors. Hatranya, hogy nagyon pattog es magas, ezert szegeny Bill gyakran beveri a buksijat. Kb maslef milla felhuzni, ami talan nem olyan veszes. Szoval szorakozni megfelelo, masra nem jo.
-
Gubbba
tag
Nekem a korábbi verzió is csinált hasonlót néha, de egy sima "vissza" gombbal már nyitotta is a ládát, nem kellett képernyőt zárni/oldani. Legtöbbször viszont kíméletlenül végig kell nézni a reklámot.
Az adventure challange-ek csak arról szólnak, hogy menj valameddig valamelyik autóval? Ez így elég uncsi, főleg, hogy elég keveset ad érte és sokszor a rekord közelébe teszi a teljesítendő célt. Jó lenne ha változatosabbak lennének, mondjuk csinálj 10 backflipet, vagy egykerekezz össze valamennyi pontot stb.
-
DigitXT
Topikgazda
Persze, ha nem adja ki, akkor vagy DNF, vagy 1+ mp bukó: az ilyen megoldások
nem éppen kupafutamra valók, de még a napiba se kéne erőltetni (gyémántok).
Ellenben TT-n végtelenítve lehet próbálkozni: ha az elv oké, egyszer majd bejön.
Akkor van baj, ha tökéletes kivitelezés mellett is levernek, mint vak a poharat.
Olyankor van vmi trükkje a pályának vagy az autóválasztásnak, vagy mindkettő.
(Van ugye pálya, ahol ezredekre lehet akár motorozni is, de azt más útvonalon.) -
-
Érdekes, most már nekem is az időim olyan 32 másodperc felett alakulnak kicsivel. Megnyomtam volna a gázt véletlen? Nem látszik kipufogóból vmi vagy h megbillent a monsterem, mintha gázt adnék? (eléggé rugós a gép, már a legkisebb gázadás is latszik)
Pedig úgy emlékszem h végig írta, h 'hülyegyerek, a bal pedál a fék, jobb a gáz'
-
Majd legközelebb írd be h mondjuk max 8-as szintig downgrade-eljük, és akkor egyenlők az esélyek. Holnap mondjuk lehetne a robogó, az nekem is csak 8-as level.
Olyat is lehetne akár, hogy van egy fix kvóta, amit fel lehet használni, mittomén 20, és te döntöd el, h miket húzol fel, pl gyorsulásba raksz 5-et, tapadás 5, motor 10.
-
DigitXT
Topikgazda
Ezzel a magyar csúccsal kerestem 600K-t.
Az utolsó turbó/kerék tuning
hiányzott, egyenként 52K értékben. Sokkal olcsóbb, mint a Sports Car volt.
(Emlékeim szerint ott valami 120K körül voltak az utolsó tuning szintek.)
Sajnos világviszonylatban már rájöttek, hogy ez a kocsi vérbeli hegymászó,
így ezzel az eredménnyel is csak 19. vagyok... Igaz az 1-7. konkrétan csaló. -
Gubbba
tag
Én volnék Ozzman. Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot, de ha már így meg lettem szólítva beköszönök. Talán ez volt az első alkalom, hogy meg tudtalak előzni titeket, bár Freddy még így is külön ligában játszik.
A frissítés már időszerű volt, le is csekkolom mindjárt. Itt az én linkem is.
-
Én néhány napja véletlenül szabadultam meg tőle.
Mutattam kolleginának a játékot, hogy nem-e ezt ismeri, ahogy hallottam az elemzését egy játékról, aminek nem tudta akkor a nevét.
X-mas kupát indítva mutattam meg neki a játékot, amiből aztán néhány méter után nyomtam egy "abort race"-t és aztán kaptam rögtön észhez, hogy azt nem kellett volna akkor, mert úgy nem fogom többé látni az X-mas kupát, de abban a pillanatban már nem volt visszaút. -
Én is ugyanígy szoktam. Tehát akkor még te sem nyomtad le, hogy ne adja még azóta is az X-mas-t.
Mondjuk olyanom is volt már, mikor kétszer egymás utáni Xmas kupán a harmadik versenyre 4 pontja volt a másodiknak és mindkétszer, mikor szándékosan borultam, mindkétszer másodikként végeztem. De azért ahhoz nagy pech kell valóban.
-
BiP
nagyúr
Ez oké, csak olyan lazán írták itt az időket, azt hittem, valahol ki lehet nézni.
Bár nekem néha csak simán aranyérmet mutat,(mintha nem tudnám, hogy egyből egyet nyertem) nem tudok átváltani időre, és baromi idegesítő.Szerk: közben rájöttem, megtaláltam a listázást. A kupáknál a jobb felső sarokban lévő óra nemcsak ikon, hanem gomb is egyben. Bár X-Mas pont nincs listázva ugye.
(Bár a futam végi váltás - ha át lehet egyáltalán - még mindig érdekelne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged