- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Én is ezt fejtegettem, csak nem mertem leírni elsőre, hogy szerintem az összes eddig legyártott alaplap kuka. Így, hogy most már van aki alátámassza a meglátásomat, már ki merem jelenteni, hogy ez bizony nagyon nagyon sok hulladék lesz.
Szvsz egy alaplap gyártó se fogja lenyelni a begyűjtés-megsemmisítés(újrahasznosítás)-újragyártás-kihajóztatás költségeit, ez mind mind az Intelt fogja terhelni. Nem tudom, hogy hány tízezer chip-ről(alaplapról van szó), de szerintem a végleges költségeket nem fogja betakarni 1Milliárd $.
-
buherton
őstag
100000000000000000% hogy nem fogják cserélni. BGA tokozást lehetetlen cserélni. Ilyet nem lehet automatizálni. Továbbá tilos is. Meg van határozva hogy a közvetlenül a gyártósorról lekerülő nyák-ot milyen technikával, és hányszor lehet javítani, amikor kikerült onnan már csak a kukába kerülhet. Igaz ez nem EBS, de ott a gyártásnál még ha egy kicsit félre megy a pasztázás azonnal dobják ki, javítás/utánmunkálás szóba nem kerülhet, nem hogy még alkatrészt cserélni rajta.
Hehe jól megszívták
! Talán egy kis levegőhöz jut az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged