- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
+mephi666:
Akik már megvették, és nem értenek hozzá és nem olvasnak IT híreket (hogy értesüljenek a dologról), azoktól aztán úgy is hívhatod vissza...
Bár megjegyzem, hogy a 30-asból még alig került a piacra. Aki célirányosan vett egy 30-ast, az biztos, hogy az IT híreket is figyelgeti. Átlagban a Vér Pistikékre nem az új készleteket szokták ráaggatni, hanem az épp raktáron porosodó karikat. Tegyük fel pl a 8800GSO-kat.
De felesleges ezen vitázni... szerintem.
Majd a HIS megoldja, úgy ahogy akarja... Ha nem csinálnak semmit, akkor azt úgyis az ő hírnevük bánja majd.
-
mephi666
nagyúr
itt a környéken van egy "számtekbolt", ahova egyszer véletlenül betévedtem (rá akartam sózni az ürgére egy elég gagyi házamat, táppal mindennel...) a lényeg, hogy panel alatt van a bolt egy garázsban... az ürge meg masszívan piál meg bagózik a boltjában... a "kirakatban" jópáréves, fakó cpu/vga/alaplap/stb dobozok figyelnek, vastagon áll a por és amikor beléptem, olyan volt, mintha 10évet visszamentem volna az időben
na, megnézném azt a fószert, hogy hogyan frissítgeti a biosokat a his kártyákon a vásárlók kedvéért
-
leviske
veterán
200 ilyen darab került ki...
Aki pedig nem néz utána, hogy mitől lassab a kártyája, az nem hiszem, hogy nézi a FPS számot. Ha meg nézi, akkor legroszabb esetben visszaviszi a boltba, ott pedig frissítenek rajta egy bios-t.
Azért ez bőven kevésbé gáz, mint hogy egy idő után leválljon a nyákról a GPU... Pedig abban az esetben NV-ék sem hívták őket vissza, csak meghibásodás esetén a garancia arra is kiterjed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest