- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
northmahri #105 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni elsősorban. Én még tavasszal beszereztem egyet azóta csak felfele mentek az árak.
Persze megvan a lehetősége, hogy a 6XXX széria megkavarja az állóvizet. Mert az nV ehhez most kevés. -
Giot
addikt
Nem lesz ez így jól, hol az árverseny? Igaz most 5850-em van, ez nekem lehet pozitív az eladáskor, de nem akkor ha másikat akarok vásárolni mondjuk a 68XX szériábol. Igaz lehet kihagyom mert nem lesz csíkszélesség csökkenés. Majd az eredményektől, meg a pénzügyi helyzettől függ.
"az új generációs GeForce kártyák startja után jelentősen megnőtt a Cypress GPU-s megoldásokra leadott rendelések száma, "
Ezen viszont kicsit felhúztam a szemöldököm, hogy is van ez? Kiderült hogy nem olyan jól sikerült az nVidia új szériája és azok is akik abban reménykedtek inkább az ATi-t választják?
Tudom hogy az nV inkább a professzionális piacot célozta meg ezzel a GPU-val de ez a gamer piacot nem vigasztalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest