- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ezek a LanCool házak (főleg a legfelső) szerintem nagyon rondák. (Már megint ez a "Transformers" dizájn...
)
A Xigmatek Asgard házakról most hallottam először, s az Asgard II (főleg a teljesen fekete) nagyon tetszik, viszont nem értem, hogy az Asgard III esetében miért kellett felülre helyezni az előlapi csatlakozókat!?
Egyrészt ronda lett tőle a ház előlapja, másrészt nagyon nem praktikus az optikai meghajtó(k) felett elhelyezni az előlapi csatlakozási lehetőségeket. A lelógó kábelek útban lehetnek.
(Mondjuk a súlyából ítélve nem lehet benne sok anyag. Valószínűleg nagyon vékony fémből van, ami soha nem jó. Igaz, a tulajdonságaihoz mérten rendkívül kedvező az ára.)
Az Antec "csontváz-háza" pedig kiállításokra, bemutatókra egy-egy új hardvert prezentálni kitűnő lehet, de az már nagyon régen bebizonyosodott, hogy a "szabad" levegőn üzemeltetett konfigurációnál mindig hűvösebb egy zárt, jól szellőző házba épített konfiguráció.
A gyakorlati értéke így ennek a háznak nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged