- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
mivel nem egy hardverre kell optimalizálni, így valóban kisebb hatékonysággal oldható csak meg. ezért kell kompenzálni.
persze. ezért mondom, hogy azért kell nekik egyre erősebb vas, hogy izomból megoldják a problémát. az okok engem nem érdekelnek. vagyis de, mert érdeklődök az ilyen témák iránt, de mint vásárlót, felhasználót nem érdekel, és értékelésben sem játszik szerepet.aki kritikát mer megfogalmazni.
ezen korábban végigrágtuk magunkat, szerintem nálad jóval többről van szó. -
joey04
titán
Lekötött a mai teszt. Téged elvakít a gyűlölet ahogy nézem.
Egyébként nem érted. Az ios frissítés úgy működik, hogy a régebbi modelleken is szépen fut, csak maximum kicsit veszít a sebességből (ez alól az ios 4 és 3G esete volt kivétel, amit elszabtak a cégnél), és néhány új fícsört nem kap meg. Maga az ios nem igényel 2 magot, mert nincs olyan szarul megírva, mint pl az Android, hogy a 2 mag a rendszer folyamatossága/gyorsasága miatt kelljen. A programok fogják igényelni, nem az alaprendszer. Írtam, hogy kukkants rá a termékpalettára, és részben választ kapsz a kérdésedre. iPad 2. 2 magos gép, ios 4, de az erősebb vas már kicsivel a bemutató után éreztette hatását: [link] Igaz, ez az A5 grafikai képességeit igényli, de látható, hogy már szinte azonnal kihasználta az új vasat pár program. És nem azért kellett, hogy használható legyen a rendszer. Szóval még ios 5 sem kell feltétlen, hogy kihasználja az erősebb vasat, mert a programoknak kell, nem a rendszernek. ellentétben az androiddal. És szinten ellentértben az androiddal, itt a fejlesztők kb azonnal írnak is progikat, amik ki is használják. És még az a hátrány sem lesz meg, hogy adott program/játék csak az erősebb vason fut, mert pl ott az Infinity Blade, megy régebbin is, csak ha jobb a vas, akkor azt meghálálja. Szóval nem, nincs ellentmondás. Én elvárom, hogy az i4-en nagyon jól fusson az új ios, és azt is üdvözlöm, ha az új gép 2 magos lesz, de a programok miatt, nem azért, hogy az ios jól fusson.
43: LOL, pont erről beszélek. Itt valóban ki lesz használva, és nem az lesz a cél, hogy izomból próbáljunk megoldást találni a lagra, lassúságra. Most vagy nagyon rondán ferdíteni akarsz, vagy tényleg értetlen vagy.
Így én magára az oprendszerre gondolok
rosszul teszed.egyébként érdekes lenne valóban, kaphatna olyan új fícsört az ios 5 ami 2 magot igényel, ennek örülnék is. Azt az i4 és régebbiek nem kapnák meg. Ebben sem látok problémát, és ebben az esetben sem érzek ellentmondást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged