- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
nézd. évek óta nem igazán követem már a játékokat, így nem ismerem annyira az ubit. én még ott "járok", hogy az EA a pénzgyáros, és lesz_r mindent. úgy látom, sajnos már más is felnőtt ehhez a feladathoz.
bár én mindig azon tudok csodálkozni (EA-nél is megtettem), hogy ha ennyire "szembemennek az igényekkel", évek óta, akkor hogy a rákba nem csődölnek be?
számomra érthetetlen...
-
Yeffy
veterán
pont egy hete jött rám a nosztalgia, hogy feltegyem a H3 Complete-et, rengeteget toltam anno én is, így feldobtam. le is köt azóta rendesen, viszont a WOG kieggel (amivel még többet toltam, mint az alappal + SoD-dal) bajom van, nem tudom feltenni rá. pedig egy két plusz funkció nagyon kéne.
tudnál vagy valaki tud ebben segíteni? elakadtam sajnosa cikkhez: elég gáznak tartom egyrészt ezt a dumát, hogy eltűnt a forráskód (lásd daraa érve feljebb, ugyanezt gondolom én is), de még ha így is van, ezt komolyan ki merték így adni? eszméletlen... legalább tényleg, azt a sz_ros pályagenerátort beletették volna... omfg
szerk.: egyébként meg (lehet hülyeséget írok) ha nagyon akarnák, szerintem másnem az eredeti H3 Complete-ből vissza tudnák fejteni a forráskódot, nem? gondolom nem az NSA írta, meg már csak 16 éves program, gondolom nem lenne annyira bonyolult, ha tényleg minőségi munkát akartak volna letenni a rajongóknak, és nem szembeköpni őket a gyors lóvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest