Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #22 üzenetére
szerintem elég egyértelmű, hogy notialkatrészként adom föl
főleg, hogy az egyéb VGA szekció az a nem-NVIDIA, nem-ATi VGA-knak van. procikánl ugyanez
-
ehh... még jó, hogy utánanéztem, és így magam javíthatom a hibámat...
You may permanently transfer all of your rights and obligations under the License Agreement to another only by physically transferring the original media (e.g., the CD-ROM or DVD you purchased), all original packaging, and all Manuals or other documentation distributed with the Game;
WoW EULA, 4.B bekezdésmea culpa, a WoWos ügyben igazad volt
-
válasz
hejesírásó #12 üzenetére
annak az ára, kvázi az újságba van beépítve, az a játék nem ingyenes.
és azt az árat én ki is fizettem anno az újságosnak. hogy utána mit csinálok a saját, teljes jogú szoftveremmel, az már az én dolgom.
szerintemde ezzel várjuk meg egy moderátor/házigazda véleményét
WoW: a serialt nem tudod eladni, csak, ha még nem használtad fel (ergo: nem hoztál vele létre accountot). utána nem jó semmire*
ha már felhasználtad, létrehoztál egy accountot, akkor pedig nem lesz szükséged többet a serialra. a telepítő pedig akár account/serial akármi nélkül is letölthető a Blizzardtól*ha elfelejted a jelszavad, akkor kérhetik
-
8. bundle játékok értékesítése az újság értékesítése nélkül tilos- olvasd el mi van a lemezre írva!
akkor ez a hirdetésem illegális?
megkérdeztem anno, és akkor azt ötlöttük ki, hogy ez első sorban az újságosokra vonatkozik11. mmorpg játékok accountjának eladása az eredeti játék lemez nélkül. Tehát csak az account eladása tilos!
ennek meg semmi értelme. a lemez önmagában csak az általában ingyen is letölthető klienset tartalmazza, a játék szempontjából teljesen lényegtelen, hogy van-e vagy nincs.
a saját WoWom telepítőlemeze pl sosem volt még a meghajtómban sem. csak a serial kellett róla, az pedig egyszer használatos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest