Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
ok, mostmár leesett, de továbbra se hiszem, hogy nagy piaca lesz
én is szeretem, mikor több funkciót egy készülékbe pakolnak, de ahogy a fényképezőgép telefonba integrálása anno egy természetes házasságnak tűnt, úgy a kártyaolvasó + headset egybeolvasztása nekem valahogy távoli...lehet, hogy az zavar, hogy két olyan dolgot akarnak itt összehozni, ahol az egyiket menet közben használod, a másikat, meg pont valamilyen szinten helyhez kötve...
[mondjuk ezek már szubjektív meglátások]
-
(An)Dante
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így van! A headsethez NINCS külön kábel és nem is kell. Szabványos külső bortítás nélküli "vékony" USB csatlakozója van. Az ember fia nem midnenhova visz magával adatkábelt egy telefonhoz. A headsethez pedig nem kell, vagyis a kártyát közvetlenül tudod olvasni a füleseddel. Szerintem nagy ötlet.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
csak arra gondolok, hogy ha headsetet viszek, akkor valszeg telefon-t is, és abban is van kártyaolvasó (ami lehet, hoyg nem microSD, de ugyanennyire lehet, hogy nem is microSD kártyám van -és akkor minek a fülhallgató)
mellesleg, ahelyett, hogy egy kártyaolvasót vinnél magaddal, viheted magaddal a füles-hez tartozó adatkábelt, kb ugyanott vagy. szvsz: ha annyivel kisebb lenne a füles, mint a kártyaolvasó, vagy inkább egy nagyobb akksit raknának bele, több értelme lenne.
-
-
értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest