- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
razorbenke92 #14 üzenetére
Szintén zenész.
Sajnos ez lavinát indít el mindig.
A volt munkahelyemen ha valaminek neki kellett állni, akkor minden eszköz ami kellett hozzá hibás volt.
Ha meg már javitom akkor csakis 100% a minimum.
Úgyhogy a hatasfokom kb 0 volt. Azt mikor a végére értem, maga a művelet 5 perc volt, mert minden tökéletesen működött.
Otthon ugyan ez, úgy kezdődött, hogy a leány asztmás/allergiás. Padlószőnyeg kuka, de akkor padló csiszolás és lakkozás, ahhoz le kell szedni a szegély léceket, de azokon vannak a konnektorok, azokat nem lehet áthelyezni mert rövid a madzag, így újra vezetékeltük azokat az áram köröket. Ha meg már ott vagyok húztam be egy másik áramkört, de a megszakító dobozban nincs hely, ha cserélni kell akkor hozzuk be házon belülre, de akkor a csővezeték EPH is hiányzik. -
válasz
razorbenke92 #14 üzenetére
Igen, hasonlóképp
Meg amikor nekiálltam az akkutesztereimet szépen dobozolni, univerzálisan használható csatikkal, stb., és a 2. mérésnél halt meg az a kínai cucc, ami a legtovább bírta, akkor már a saját építésűvel nem szórakozta, mert mondom ez is megdöglik, akkor minek szenvedtem
Mondjuk most lett pár router házam műszerdoboznak, de azok is sok mindenhez túl nagyok, illetve azok jobb lenne, ha routerek maradtak volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest