- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
" A kijelzője tuti menne mikrokontrollerrel? " Nos, igen! Ez a legnagyobb baj az egésszel! Driver kellene hozzá, hogy a kijelzést és az érintőpanelt is kezelni tudja az uC!
Lehet, hogy megoldás lehet erre a gondra a mesterséges intelligencia? Azzal talán -a kijelzőpanel vezérlésének ismeretében- meg lehetne alkottatni a kezelő drivert az AI-val? Ordasi úr próbálkozott már ezzel és neki sikerült egy működő programot összekalapáltatni az AI-val...nulláról!
" de ha lenne olyan " Ezt a cikkedet is olvastam!
Van vagy' 6féle okostelefonom, amiknek a kijelzője pont jó lenne erre, de a csatlakozók olyan aprócskák, hogy végül nem kezdtem el megbontani őket...régen belekezdtem volna a csatlakozó kiemelésébe a mobil alaplapjából, de már romlik a látásom...már nem merek belekezdeni!
Pedig milyen szép, látható lenne és sokkal olcsóbb, mint a jelenleg kaphatóak?! Ráadásul egytől-egyig érintőkijelző...csak, persze ezekhez sincs driver! Azok az okostelefonok teljesen halottak, mert be sem lehet kapcsolni őket (totál rossz az akku és töltő nincs hozzájuk) Egyedül a Nokia 5110-es kijelzővel tudok mit kezdeni, amiből beszereztem korábban többet is!
-
Undoroid
őstag
Egy újabb nagyszerű írás egy régi szerkezet feltámasztásáról!
Nem semmi arc vagy!
Lassan az Én régi TAB-om (Android 4.2.2) is szét lesz kapva, mert eléggé gyenge azokhoz (?) a követelményekhez, amihez használtan megvettem! Vagyis a használni kívánt program igényeihez képest kicsit erősebb - fejlettebb volt, de mégsem működött...azóta csak videó nézegetésre használom, másra nem nagyon jó! Az adatcsatlakozója már csak töltésre alkalmas. Az akku 100% -ról, kb. 2óra használat után hirtelen leesik 14%-ra és pár percen belül össze-vissza megnyitogat
programokat, majd ki is kapcsol! Most az Arduino-s vagy RPi-s felhasználásán gondolkozom, mert még a kijelzője nagyon jó lenne erre a célra!
Tetszik a szereléshez használt késed! Pont ilyenem van itthon. Ezzel szoktam Én is barkácsolni!
Várom a további alkotásaidról készült írásaidat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KONZOL beárazás
- Óra topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged