Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz hcl #14 üzenetére

" A kijelzője tuti menne mikrokontrollerrel? " Nos, igen! Ez a legnagyobb baj az egésszel! Driver kellene hozzá, hogy a kijelzést és az érintőpanelt is kezelni tudja az uC! :O Lehet, hogy megoldás lehet erre a gondra a mesterséges intelligencia? Azzal talán -a kijelzőpanel vezérlésének ismeretében- meg lehetne alkottatni a kezelő drivert az AI-val? Ordasi úr próbálkozott már ezzel és neki sikerült egy működő programot összekalapáltatni az AI-val...nulláról!

" de ha lenne olyan " Ezt a cikkedet is olvastam! :R Van vagy' 6féle okostelefonom, amiknek a kijelzője pont jó lenne erre, de a csatlakozók olyan aprócskák, hogy végül nem kezdtem el megbontani őket...régen belekezdtem volna a csatlakozó kiemelésébe a mobil alaplapjából, de már romlik a látásom...már nem merek belekezdeni! :O Pedig milyen szép, látható lenne és sokkal olcsóbb, mint a jelenleg kaphatóak?! Ráadásul egytől-egyig érintőkijelző...csak, persze ezekhez sincs driver! Azok az okostelefonok teljesen halottak, mert be sem lehet kapcsolni őket (totál rossz az akku és töltő nincs hozzájuk) Egyedül a Nokia 5110-es kijelzővel tudok mit kezdeni, amiből beszereztem korábban többet is!

Új hozzászólás Aktív témák