- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A külső USB drive nem érhető el távolról
(Amúgy van egy példány mentve egy 1T winyóra is, csak arra már ki se fér minden
)
Ahogy mondtam, hogy ez nem úgy NAS, mint a megszokott. Backup jellege annyiban van, hogy az adat a gépemen nincs meg, csak ezen (a gépemen csak az van, ami kép pl. még nincs feldolgozva).És ahogy írom is, ha kell róla valami, van WOL, ami működik is. Tehát akárhonnan be tudom kapcsolni, és elérem melóhelyről, anyámtól, stb.
Torrentezni eszembe nem jutna ugyanazon az eszközön, amin a személyes cuccaim vannak(Asszonynak van egy letöltőgépe, az fizikailag egy laptop, de nekem közöm nincs semmilyen torrentezéshez.)
Filmet nézni DLNA-n meg pont nem szoktam. Az helyben szokott menni, legtöbbször simán online.Meg mondjuk a bejegyzés sem arról szól, hogy 0-24-megy-e a NAS, hanem a Filebrowserről
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest