Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grigorisz

aktív tag

mikdenkinek aki önkéntes csövivédő!!! lepróbált dolog. (kb 5-6 csövivel) odamentünk hozzá:
    - kapsz 5k HUF-ot/nap rendbe kell tenni egy udvart
    -Elmentek otthonról???? dupláját összekoldulom.
    (hozzátéve erre a munkára egy háromgyerekes apuka vállalkozott ugyanezért a pénzért. Akkor hogy is van ez???)

Ezekután mit vártok tőlük? Amíg el vannak tartva a farkuk vakarásáért addig egy se fog dolgozni.

Az, hogy az utcán fekvő emerekhez nem megy oda senki ez is nekik köszönhető mert 95%-ban tényleg alkoholista csövik fetrengenek. Ha előttem egy átlagosan öltözött emberke felborul akkor odalépek felsegítem megkérdezem mi a baj. De egy alkoholista nyakig hugyban fetrengő csövihez nem fogok még ha rosszul is van tényleg mert nem fogom felismerni mikor van tényleg baja.
    És én még azok közé tartozom akik nem undorodnak tőlük tehát ha tehetem adok neki pénzt vagy beszélek vele 3 szót. Persze csak annak aki kultúráltan adja elő magát. De pl sose adok (szegény szerencsétlen nem kapok munkát) huszon-harminc éves emberféléknek. Munkát lehet találni csak büdös dolgozni.

• Grigorisz

aktív tag

Nyugodt magyarsággal....: nem adok, nem kell az újság. Ha visszabeszél (magyarul vagy épp angolul akkor visszakérdezni: nem hallottad amit mondtam??? Ennyi. Legtöbbször továbbállnak.

Új hozzászólás Aktív témák