- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
mazsi1911 #14 üzenetére
Én is o2 internationalt használok. 4p/min, tényleg. De ha lusta vagyok sim-t cserélni akkor azvelofizus kártyámmal is csak 8p.
Ezek a virtuális szolgáltatók máshol pl itt UK-ben nagyon mennek. Készüléket is adnak ha kell, pl pont a Tesco, és nagyon korrekt árakon. Nen lehetne az angol percdijjal otthon hasznalni??? -
joelke HU
őstag
Írtam a Vodafone-nak, megkérdeztem ezt a bárki számára használható vöröskeresztes flotta díjcsomagot. Nem lettem okosabb, mert ezt válaszolták:
Kedves Ügyfelünk!
Hivatkozva a 2014. június 13-án ügyfélszolgálatunkra érkezett elektronikus levelére, ezúton küldjük válaszunkat.
Tájékoztatjuk, hogy a nem publikus, flotta csomagjainkról bővebb információt kizárólag a flotta jogosultság igazolását követően tudunk adni.
Amennyiben flotta csomag igénybevételével kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a flotta kapcsolattartójával, vagy a személyes irataival és a jogosultsági igazolással felkeresni képviseletünket!
Szíves megértését és együttműködését köszönjük!
Bízunk abban, hogy hamarosan a segítségére lehetünk!
-
Gusztáv
addikt
Frekvencia díj, telekom adó, 27% Áfa, nem tudom mit csodálkozunk. Múltkor volt itt egy eu-s tanulmány, nálunk a legnagyobb az egy percre jutó állami elvonás. Amúgy szép gesztus a Tesco Mobile-tól, van ilyen a Vodánál is, Európa napijegynek hívják (csak abban mobilnet is van).
-
Zeki
nagyúr
válasz
Giorgio1313 #16 üzenetére
Nézd meg a román digimobile honlapot... dobsz egy hátast.. havi 10 Euroért korlátlan duma. De ha van már digi-s szolgáltatásra előfizetésed, akkor 5 Euro-ért.
De még a lengyeleknél is feleennyiért van a korlátlan duma előfizetése, mint nálunk.
A szlovák tesco mobile 1Eurocentért adja a percdíjat.
Messze vagyunk mi már Európától. -
Giorgio1313
aktív tag
-
mazsi1911
aktív tag
Jó is ez. En angol EE elofizeto vagyok, es a minap telefonaltam otthonra, magyar mobilt hívva. 12p/percrt fizettem. Ami durvan 40ft/ perc. De ha nagyon ala akarok menni, berakom az O2-es sim et, amivel 4p/perc azaz 12ft ert beszelhetek. Mikor lesz ilyen magyaroszagon? Miert olcsobb felhivnom valakit innen otthonra mint amennyit otthon egy elofizeto fizet?
-
Zeki
nagyúr
Az amerikai T-sek úgy romaingolnak adatforgalom tekintetében az EU-ban, mintha otthon lennének.
Ahol van verseny, ott vannak jó dolgok. Ahol le van osztva a piac, ott szaros langyi bilikében pancsikálás van, lassú áremelkedésekkel.
Nem csoda, hogy a Tesco sem tud itthon mit csinálni, míg a külföldi partnerek nem olyan f@szok mint a hazai vodafone. Ott kint első fél perc egyben, utána másodperc alapon megy a számlázás a tescomobilnál.
Ergo a Tescombile magyar sim kártyája külföldön jobb, mint itthon. -
troller
senior tag
Igazából ez lenne az elvárható minimum, hogy ha én mondjuk a T-mobil ügyfele vagyok, (vagy telekom vagy a fene tudja hogy nevezgeti magát éppen) akkor bárhonnan ahol nekik van hálózatuk a normál csomagom percdíjaival tudjak telefonálni.
-
halkow
őstag
még mindig100-300ft a sim mint régen?
-
Obyboy
addikt
"Van aki használja ezt a Tesco Mobilt (meg a hasonlókat)? Én egy emberről se tudok.. :/"
Nekem sincs egy ismerősöm sem aki ilyen szolgáltatókkal lenne kapcsolatban.
Viszont egyre több ismerősöm fedezi fel a flottás díjcsomagokat.
(pl vöröskeresztes díjcsomag, bárki szabadon csatlakozhat csak évente be kell fizetni vagy 500Ft-ot a vöröskeresztnek. Cserébe kap 20Ft alatti percdíjakat és flottán belüli ingyenes hívást.) -
Romvr
őstag
"Van aki használja ezt a Tesco Mobilt (meg a hasonlókat)?"
Én BlueMobil-t használok teljes megelégedéssel. Telenor-tól szabadultam, de még így 3 hónappal később is állandó kapcsolatban vagyok velük, mert követlenek egy összeget, holott még ők tartoznak nekem
Amúgy itt minden időszakban minden normál díjas hívás és SMS 33 forint. Illetve feltöltésnél ajándék 33 perc lebeszélhetőséget adnak BM hálózatba. -
Crafter32
őstag
Ez engem is érdekelne, hogy milyen vélemények vannak a Tesco mobilról? Mennyire sok a 39 forint, milyen a szolgáltatás minősége stb...?
Esetleg csak a Tesco név cseng negatívan? -
Hobbbyt
őstag
Aki az USA-ba megy és a magyar számot akarja használni az fizessen nyugodtan. Mégis csak a föld másik oldala.. egy másik kontinens. Normális kapcsolattartásra ott az internet. Míg EU-n belül azért pár óra alatt mindenhonnan haza érsz. Nyugodtan megkérdezheted telefonon az asszonyt, hogy mi lesz a vacsi mire hazaérsz pl. Rómából.
Van aki használja ezt a Tesco Mobilt (meg a hasonlókat)? Én egy emberről se tudok.. :/
-
szimpatikus, kár hogy a tengerentúlon még mindig drága a roaming.. pl usa 702 ft/ perc T-mobile-nál. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest