Új hozzászólás Aktív témák
-
vader108
tag
Abu, erről tudsz valamit vagy láttad? Az imént volt fenn egy AID-ás teszt képekkel tűzdelt hír a techpowerupon, amely AMD Zen proci teljesítményéről beszéltek. Viszont a cikk törölve lett....
Aida mérés szerint 220% volt erősebb a core-core viszonylat egy i7 5820k-hoz képest.
Még az eredeti linkje megvan nekem:
https://www.techpowerup.com/221462/first-amd-zen-summit-ridge-processor-es-benchmarks-show-ipc-gains.html
-
vader108
tag
Ez a cikk teljesen jóóóó. Félreértés ne essék .Én összegzésképpen írtam. Mostanság annyira elharapózott ilyen téren a fórum egy nv v amd cikk alatt, hogy valami hihetetlen.. Csak most ömlött ki a bili
Abu félreértés ne essék, én nagyon bírom a cikkjeidet és nagyon sok jó és hasznos dolgot megtud az ember belőlük.
De valahogy régen kevésbé volt részrehajló a fórum és az oldal. Pedig már több éve olvasom... Én csak próbálom keresni ennek az okait, vagy h mi vezetett odáig h nem bírnak a felek békében megélni egymás mellett. Egy-két ember szerintem lassan gyilkolni képes lenne egyik másik oldalért.
-
.LnB
titán
Jó értem, hogy miért kell megoldást találniuk. De itt be is fejezném a témát mert már csak flamet gerjesztenék ha folytatnám a gondolataimat.
Nem tudtam, hogy csak előszerződésük van. Azt hittem a Frostbite elkészítésében aktívan részt vett az AMD, és ha részt vett akkor végig az ő nevükkel hirdetik majd. Akkor nem. Csak meglepődtem. Gondolom a motorban úgy se történt változás (esetleges GW effektek beépítése vagy ilyesmi), mert egy sima patch után került csak be. Biztos csak reklám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest