- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Én úgy tudom hogy de, többet fog fogyasztani, persze nem sokkal. Ezek a tápok a legjobb hatásfokkal 80-85% terhelés körül üzemelnek. Tehát akinek van egy középkategóriás gépe, annak érdemesebb egy 400-450-es táp mint egy 7-800-as. Egyébként pl. a Seasonicnak van 430-as Gold tápja. Nekem iy olyan van. Bár nem tudom lehet-e még kapni, én úgy 3 éve vette.
-
Pécsi gyerek
addikt
FSP > Az olcsó tápegységeik is jó minőségűek. Saját márkaként is találkozhatunk velük.
Na ezért veszek fsp-t mindig
Van használt 4000 ft-os 400 wattos 80+ - os kb 4-5 éves volt amikor vettem.2 éve hibátlan nálam is(a xeonos gépemet táplálja)6-7 éves kora ellenére,a ventinek allig van hangja.A másik gépemben egy újjonnan vett fsp van 460 watt 80+- os,nagyon csendes (ez a g4560 as gépemben dolgozik) 15 volt,kb fél éves persze hibátlan a kicsike.Már kettő áramszünetet is átélt a gépem vele,és akkor sem volt gond hál isten.A legtutibb meg a másik xeonos gépben van,egy 300 wattos fsp,1000 ft ért vettemaprón,van ez is vagy 6 éves kb,hibátlan.Engem meggyőztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest