Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Azt hiszik felnőttek, és komoly arccal ajánlanak túlárazott Obsidian házat
Pedig semmi baj nincs azzal ha valaki kicsit megmarad gyereknek. A gond ott kezdődik amikor azt hiszi magáról valaki hogy felnőtt.. Utána megbeszéli az összes gyermeteg haverjával milyen jó a sok túlárazott termék, és milyen elegáns
A többi terméket meg leszólja hogy gyerekes
-
tomcat78
őstag
A 750D már elmegy.Alatta viszont szerintem simán túlárazottak a corsair házak.(konkrétan sajátomat nem cserélném le még arra sem,de ettől függetlenül az már tetszik)Biztosan meg kell fizetni a nevet is,de van egy határ,ahol már minek.Mielött félre értenéd,vagy bárki más,használok corsair termékeket,nem is egy félét.De a prémium kategória alatt kb semmit nem nyújt plusszban a konkurensekhez képest,ez viszont az áron nem látszik(lásd semmire nem való ventik 4-5 ezerért/darab,de ezt sorolhatnám még)
Így,hogy ne legyek annyira off,azt gondolom,jópofa is lehet ez a ház,ha valakinek tetszik illetve elég az igényeinek.Ez pedig mind egyéni ízlés,elképzelések függvénye. -
törölt tag
Nekem is volt olyan hogy... pfff.
Piros volt a ház, fogantyúval, plexivel, ledes ventik, (természetesen az összes létező színben) hangra villogó neoncső (1 a házban, 1 a tápra kötve, de házon kívül a falra rögzítve) 2-3 optikai meghajtó, kábelmenedzsment persze zéró. Haha.
Belinkelném, de nem találom azt a házat. Annál gagyibbat sztem még nem gyártottak. értsd: egy Mercury házba szereltem át később a cuccost, mert még az is 100x komolyabb volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged