- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barney1981
csendes tag
Akinek még nincs 6GEN Nano-ja, de vágyik rá, annak üzenem, hogy mindenképpen látogasson el ide: http://ioutlet.hu/ipod/ipod-nano/
Itt ugyan nem, de a Facebook oldalukon írták, hogy kék, grafit és zöld színű 16GB-os Nano-k nagy kedvezménnyel vehetők meg. -
nagyúr
-
danaudio
aktív tag
igazából ha iphone-t megcsinálnák már full aluminiumból, mindenféle festegetés meg egyéb baromság nélkül (lásd ipod nano), nem haboznék, félre tudnám tenni az összes apróbb nemtetszésemet, de ettől a műanyagos érzettől nem ráz ki a hideg és ez baj: D
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
kimondottan jobban szeretem a nagy telefonokat, mint a kis parányi sz@rokat. nekem azt lenne nehéz megszokni. N90 meg N93. na az már méretes! Tetszettek is. Viszont ahogy írtam is, ha van egy ilyen eszköz a zsebemben, azzal lehessen telefonálni is.
szóval szerintem a te érvelésed hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát, előtte n95-öm volt, azzal meg lovat lehetne ölni...
Az ekkora, és hasonló méretű kijelzős kategóriában szerintem ez a legvékonyabb telefon.
Mint már írtam, akinek nem tetszik, ne vegye meg.
Viszont ha valaha lesz egy "iPhone Paper" nevű telefonja az Apple-nek, szerintem már Te is beállsz a tulajdonosok közé(Csak poén, nehogy magadra vedd
-
danaudio
aktív tag
én a mai multimédiás telefonokról beszéltem "multimédiás telefon" címszó alatt, nem az iphone-ról abban tényleg jó akksi van ami megoldja ezt a problémát, dehát ugye az más műfaj...ugyanakkor én azért ekkora tepsivel nem telefonálgatnék, ergonómiailag kényelmesebbek a vékony telefonok sokkal.
-
nagyúr
Ezt én is csak alátámasztani tudom.
Túl nagy az elvárás az iphone-al szemben. Szerintem tisztességesen helytáll az akkisja, a mai multimédiás telefonok is simán lemerülnek egy nap alatt, ha végig nyúzza az ember.
Aki meg aktívan használja a telefont, az nap, mint nap rádugja a gépre, mert új appot, bármit tesz rá, akkor meg eleve töltődik a cucc. -
macikos
addikt
Ha egész nap nyomkodja az ember meg beszél napi több órát akkor persze hogy lemerül. Nem tudom mit várnak egyesek, meddig kellene bírnia?
Egyébként meg átlagos használattal sim kibír 3-4 napokat.
-
Atlantis
veterán
Szerintem meg ez a hülyeség. Egyrészt azért a Touch is merül, ha használod, tehát annak a töltésére is figyelned kell, meg emellett a külön telefon töltésére is. Míg ha egyben van, annyi a dolgod, hogy rászoktatod magad a napi feltöltésre és kész.
Az iPhone ráadásul jóval gyorsabban feltöltődik, mint eddig bármelyik telefon, amivel dolgom volt.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
danaudio
aktív tag
áh ez hülyeség...touch egy multimédiás eszköz ami telefonáláson kívül mindenre jó egy igen izmos akksival, és készenléti helyzetben a fogyasztása=0... akkor tegyük fel raksz bele telefon funkciót aminek ugye mindig hálózaton kell lennie, és voálá, naponta lehet tölteni, és ha neadjisten eljátszod, elvideózod stb az időt és azon kapod magad hogy lemerült, buktad hogy bárki elérjen telefonon. nem arról van szó, szeretem én is ha egy telefon sokat tud, de a hétköznapokban a telefonálást az e-mail küldést, pop funkciókat díjazom, jó kezelhetőséget, vészhelyzet esetén wlan elérést, de egy multimédiás telefon kinyírja a telefon funkciót...
-
Atlantis
veterán
Elképzelni is szörnyű...2-3 centivel hosszabb és 1-2-vel szélesebb...huhh. Gondolni kell azokra is, akik nem autóval mennek a vécére is, hanem esetleg odáig süllyednek, hogy gyalogolnak, bicikliznek... Hogy vinnének el egy akkora dögöt?
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Csabee.
nagyúr
én is veled értek egyet!
Edenyke: ez mind okés amit leírtál, jó érvek, a 3.0ás rendszerrel már nagyon jó lesz a gps támogatása is, a kamera 2mpixel nevetséges vagy sem, ez van, nem csinál annyira rossz képeket, sőt.. vannak programok amivel kifejezetten jó képeket lehet készíteni!
A másik, a következő iphone-ban 5mpixeles lesz a kamera!Üdv: Csabee.
-
nagyúr
Én is ugyanígy vagyok vele, asszonynak egyre jobban tetszik az iphone, de szerintem nagy lenne neki a kis kezeihez, meg úgy egyáltalán.
Azért lehet majd meglepem egy fehérrel valamikor, de előtte azért még puhatolózok, nehogy az legyen, hogy a végén utálja a telefont, én meg legombolok érte nem kevés pénzt. -
Atlantis
veterán
Ízlések és pofonok, de én meg Touch-ot nem vennék soha. Ha már egy ekkora eszközt cipelek magammal, akkor ne kelljen már mellé még egy telefont is hordanom, hanem legyen minden egyben.
Viszont kár, hogy az iPhone nano-ból nem lesz semmi. Asszonynak simán vennék egyet, csak a mérete miatt ódzkodik az iPhone-tól.
-
Zirowe
nagyúr
Amiket nem tud a touch az iphone-hoz képest:
-nem lehet telefonálni
-nincs benne az a remekbeszabott csökkentett képességű gps (ami elvielg már változni fog a 3.0ás fw-vel)
-nincs benne remek (értsd: nevetséges) 2 mpixeles kamera vaku nélkül
- és kész, más különség nincs isAzt hiszem tudok élni ezek nélkül.
Cserébe az összes app fut a touch-on (mert nem létezik külön iphone és külön touch app), vékonyabb(sőt, kicsit alacsonyabb is az 1g-s iphonehoz képest,míg a kijelző mérete és felbontása teljesen egyforma), jobban bírja az aksija, nem kell előfizetést fizetni mellette, olcsóbb.
Ha most raknak bele kamerát és gps-t, akkor már csak a telefonálás funkció lesz a különbség és a mérleg teljesen/végleg a touch felé borul.
Meg most a 3.0ás fw-vel jönnek a külsős gps programok, és talán vhogy megoldható lesz, hogy a 2g-s touch-hoz bluetooth-on keresztül menjen gps.. Talán.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Nekem meg touch-m van,és az éltebe nem vennék iphone-t!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
skajwa
senior tag
Hogy a nanoba minek kamera?
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
-
sputnick
tag
a két cucc más kategóriában indul.(még, ha nagyon hasonlóak is)
az egyik egy komoly pmp, a másik pedig egy fejlett médialejátszóval megáldott telefon.
én pl nem vennék touch-ot, mivel telefonálni nem igazán lehet vele, szval felesleges önmagában. bár ez ízlés és pénz kérdése.Think.
-
Zirowe
nagyúr
Kétlem hogy raknának gps-t és kamerát a touch-ba, mert akkor már ténylegesen is ellenfele lenne az iphone-nak (már most is eleve az) és sokkalta olcsóbb, vékonyabb és nem kell 2 évre leláncolnia magát az embernek hozzá..
-
Bling95
őstag
2 hét mulva akartam venni ipod touch-ot de ha jön új akkor nem veszek
-
Spancho
senior tag
"a kamerás nano meg lol" ?
Régebben meg akkor néztünk amikor a mobilokba kerültek fényképezőgépek
Hozzá kell szokni ,fejlődik a technika.
Csak minél hamarabb leplezzék már le és adják ki őket , asszem erre már benevezek (mármint az iphone-ra.)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Typhoon47
senior tag
pontosítva egy új iPhone érkezik, és annak lesznek variánsai. (jó hogy nem 6x2(fekete-fehér))
a kamerás nano meg lol"Education is important but big biceps are importanter"
-
HyP3b0y
senior tag
Számomra ígyis mind a 3 iphone amit eddíg kiadtak egyenértékű lesz hálózati elérés szempontjából...előfizetéskor letiltattam a mobilnetet...
Másrészt az én szép 16gb-os régiségemből nem nagyon hiányzik a gps...na most hogy legyen benne digitális iránytű is, WHOA! aki meg attól van bezsongva hogy 3.2es kamerája lesz, hát aki fényképezni akar igazán az nem telefont vesz.
Én így vagyok ezzel.(és akkor hozzák az új szoftvert mind a 3 típusra és ezzel kb. ugyanott vagyunk, csak néhány - számomra - semmirejó tulajdonsággal leszek kevesebb, nem beszélve arról, hogy jailbreakel már most többet tud az én iphone-m, mint majd a 3.0s szoftver alapból tudni fog.)
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
nagyúr
Hát, én egy macally metro tokkal megoldottam a fényes hátlap/ujjlenyomat/karcolódás dolgot
Viszont ha ezt jól megcsinálják, nem kell semmilyen tok, és nem rontja semmi a telefon szépségét, csak azért mert óvni kell egy tokkal. -
(An)Dante
őstag
Az iPhone hátoldala lesz matt plasztik. A hat variáns a kétféle memóriaméret 16/32 GB és a háromféle hálózati támogatás HSDPA/HSPA/TD-SCDMA kombinálásából jön össze. A színvariációt nem tekintjük külön modellnek.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
N-vidi-A
őstag
Lesz mit eladniuk az Apple-nél, bár nem fog sokáig tartani!
Pozitív dolog, hogy több "fajta" is lesz belőle, még ha nem is hatalmas különbségekkel!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
HyP3b0y
senior tag
az iPhone hátulja alumínium, azt vágom(és érzem is ), a 3G-é "fénylő" műanyag és most akkor matt műanyagot dobnak rá?
(vagy itt iPodról van szó?)
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
hemaka
nagyúr
Most csak én nem értettem, hogy mit cserélnek le műanyagra?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
macikos
addikt
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Ami a képen van az egy iPod Nano.
A hír alapján lesz hat iPhone (három lesz, de lesz fekete és fehér mindegyikből), de azok csak a TD-SCDMA, stb.-ben fognak eltérni, egyébként meg ugyanazok lesznek.
Az iPod Nanonál a 3:2-es kijelző láttán nem lepődnék meg, ha belekerülne az iPhone UI egy némileg leegyszerűsített változata. Ha nem is most, de később biztosan lesz valami ilyesmi lépése az Applenek. Meg akkor már lehet wifi is lesz benne netrádióhoz, stb.
Az viszont vicces lenne, ha előbb lenne a Nanoban gyárilag netrádió, mint az iPhoneban
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
3 fajta lesz belőle. Ebből lesz "eu-s" és távol-keleti is!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Mr.Csizmás
titán
akkor ez most ájfon 3.0 vagy csak ájfon távol-keleti edisön?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest