- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kolosanyi #103 üzenetére
Akkor igazából, ha neked sok pénzed lenne akkor Almát vennél, mert az tetszik és ha előveszed a haverok előtt akkor irigykedve nézik, hogy neked telik rá. Én mindig is a legújabb felső kategóriás telefonok közül választottam és évente le is cserélem arra ami épp elnyeri a tetszésem, de az idei évtől engem már nem fog meg egy nagy név sem. Csak egy logóért és névért nem fizetek. A felső kategóriás Kínai telefonok semmiben nem maradnak alul (se teljesítmény, se prémium anyaghasználat, se kinézetre) csak a zsebedben marad egy nagyobb összeg.
(#104) Touch-ko
Valahogy éreztem, de nincs is azzal semmi baj, csak vannak dolgok amiket ezért látunk más szemszögből. -
törölt tag
válasz
kolosanyi #44 üzenetére
Nem lehet rajta iOS-t futtatni, de ez nem mindenkinek baj ám. Nekem az ipad4-nél is az a bajom, hogy mivel iOS, így nem igzaán tudom mire használni, eladni nem lehet, így odaadtam a szüleimnek, nekik jó lesz az időképet nézegetni, meg pasziánszozni.
Az Oppo például kapható hivatalosan az EU-ban, sőt, még az O+O is. Oké, hogy 3 év garancia jár a szifonra, viszont a háromszoros ára mellett simán vehetek évente egy O+O-t mondjukCyberpunk: Igen, mondjuk nem olyan olcsó az Oppo sajna, de még mindig egész tűrhető árban vannak azért. Az Artisjus meg egy helyi sajátosság, sajnos ez ellen nem nagyon lehet tenni.
-
oxalisz
tag
válasz
kolosanyi #29 üzenetére
Úgy gondolom, nem érdemes olyan vitába bonyolódni, hogy ki milyen op. rendszerű telefont használ, már csak azért is, mert "hit vita" kerekedik belőle; mint kis hazánkban sok mindenből. Hit és érzelmi dolgokban a józan ész amúgy sem nem rúg labdába. "Fosnak" titulálni egy rakás ember munkáját, még ha Neked nem tetszik is, nem kellene.
(Soha semmilyen almás kütyüm nem volt, és semmilyen fan nem vagyok. Csak becsülöm a mások munkáját.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest