- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
#16820480 #46 üzenetére
A rendszer egyéni preferencia, én például WP párti vagyok, de a többivel sincs bajom, van például egy Nexus 7-em is (almám azért nincs, mert nem telik rá). Viszont szerintem droidost nem érdemes így összevetni az almával, se a WP-t mondjuk a BB-vel, mert mindegyik másban jó. Igen, az alma drága, de ha a többi nagy gyártó árazásához viszonyítod, nincs nagy eltérés. Ha van 150 ezrem egy csúcs droidra, akkor lesz 200 is almára.
-
b4zsi-
őstag
válasz
#16820480 #56 üzenetére
Jah ő 3 éves supportot írt annak meg nem sok köze van a garanciához.
Amúgy nem értem a sok fanyalgót. Az iOS egyben van megbízható nincs vele gond, ha csak használni szeretnéd a telefonod. Újat nem érdemes venni, mert nagyon drága vagy szerintem csak az 1-2 éves modellt. Használtnál meg meg ott a rizikó. Viszont jobban tartják az árukat, mint a konkurencia termékei. Én "meguntam" és kipróbálok valami újat 3 év iOS után, meg nem invesztáltam volna most 135000 Ft-t egy 5C-be.
-
kolosanyi
veterán
válasz
#16820480 #39 üzenetére
És mi alapján döntöd el, hogy jobb? Tudsz rajta iOS-t futtatni meg az arra írt appokat? Ugyanolyan jól optimalizált? Hát a 3 éves support jár-e hozzá? Oké, hogy a droidos tepsik között jó ár/érték aránya van (bár ugye még mindig nincs hivatalos képviselet, szervizhálózat stb.), de nem érdemes se az almával, se WP-vel, se BB-vel összevetni így.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #39 üzenetére
Felár? Mihez képest felár? Egy kínai áras O+O-hoz képest van rajta, na de egy Note 4-hez képest már nem igazán ugye. Kínai árakkal nem tud a többi gyártó versenyezni ez tény, de amint Kínán kívűl kerülnének már is jön a "felár" ugye, ami az adók.
Na meg ezeknél gyakorlatilag nincs reklám sem, lehet Kínában tele vannak a városok Oppo, meg Xiaomi reklámplakátokkal aggatva, de az nem egy globális reklám kampány, és nem is globális terítés annak minden költségével. ezek mind szépen rárakodnak az árra. Persze az Apple amúgy is magas haszonkulccsal dolgozik, de megteheti.
Miszont az ár miatt nem lesz semmi sem szarabb! Márpedig ő azt írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest