- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Évek óta azt mondogatom hogy össze kéne gyúrni az ArchiCAD vektoros rajzeszközeit a max 3D-s modellezési eszközeivel, maga lenne a tökéletes 3d-s program, legalábbis modellezés szemszögből. Ahogy az előttem szóló is mondta az Autodesk jókor volt jó helyen, mára annyira elkényelmesedett, hogy értelmes fejlesztés 5 évente van kb bármelyik programjára. a maxnak az a rohadt nagy előnye a többi 3d-s programhoz képest hogy iszonyat elterjedt és az emberek nem akarnak váltani és új programot tanulni, aki meg most tanulja az meg kb bármihez talál tutorialt hozzá.
Kísérletezgettem a modo-val gyors és iszonyat jó eszközök vannak benne, de elég sok idő kellett mire megszoktam a kezelőfelületét, viszont olyan mértékű fejlesztés van benne verzióról verzióra amit a maxba 10 év alatt nem toltak bele. Persze átállni nem fogok, sem időm sem kedvem a kismillió objektumot és textúrát átimportálni, pedig a max-tól néha a falra mászom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest