Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

Hát én se értem mire fel most ez a 3x SLI őrület.
    Nem akarok megbántani senkit, sem, és tisztelem az Nvidiát, de sz.tem már nem tudják mit csináljanak unalmukban a kedves fejlesztők.
    Sz.tem a 9-es séria már csak sorozatgyártásra vár, és valamivel el kell ütni az időt.
    De komolyan. Az ilyen megalkotásánál milyen üzletpolitikát követhettek?
    Mennyire minimális lehet az a réteg aki megengedheti, és szeretné is a gépében látni a 3 kártyát? Mert sok milliomos / milliárdos él, de hányan közülük fanatikus géjmerek vagy hasonló? Nemhinném, hogy sok. Tehát ettől nagy bevételre nem kell számítani. Ebből adodóan nem hinném, hogy túlsok szoftveres támogatást kapna, mármint a játékok részéről. Pont azért mivel nem fog elterjedni.

Ez az egész kártya összekötés dolog úgy érné meg, ha mondjuk a 2 GTX tényleg 200%-os teljesítményt adna le. Mert mondjuk Pistike fél éve vett egy GTX-et 140-ért. Jövőre ugye kijön a 9-es séria, az letolja majd a 8-as árait. Aztán tegyük fel a 9-es séria 1,5-1,8x lesz erősebb mint a 8-as. Ezért Pistike vesz mégegy GTX-et a gépébe, immár kevesebb mint féláron, viszont csak egy picit is, de nagyobb teljesítményt kap mintha venne egyet az új sériából barominagy áron. Na sz.tem akkor megérné. Meg persze ha 100%-ig lenne játék támogatás is hozzá.
    Ahogy olvastam a dupla kártyás megoldásokat nem minden játék támogatja / használja ki. Van amenyil sehogy, de van ami 30-40, vagy 80% -os sebesség növekedést mutat.
    Szal sz.tem ez így csak idő / pénz / energia pazarlás volt az Nvidia részéről = /

Új hozzászólás Aktív témák