- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabboo
tag
De gáz, hogy nem bírnak rátenni normálisan videokimeneteket...
Egyébként K8-hoz volt MSI lapom, azt mondjuk kevéssé szerettem, mert hamar meghalt a déli híd aktív hűtője, meg állandóan elemet kellett benne cserélgetni.
Viszont a mostani inteles Giga lapom (P35C-DS3R) csúcsszuper, tetszenek a lapjaik AMD fronton is. Majd nyár végén valami halkat, de okosat otthonra összerakok, de lehet ám, hogy JW lesz a vége, majd meglássuk, vak is aszondta. -
karmester
senior tag
A Gigabyte 780G lapkakészlettel megáldott MATX alaplapja azért bír némi tuningot. Pld:
Más tesztekben ugyanezzel a deckával, más procival még tovább jutottak. És micsoda felszereltséggel büszkélkedhet a Gigabyte MA78GM-S2H:
és
Asszem a Gigabyte mind Intel fronton, mind AMD fronton nagyon feljött....
-
anulu
félisten
jólvanna, nem kell a fejem venni instant
régebben találkoztam MATX lapokkal és sokmindenre jók voltak, tuningra nem. ez jópár éve volt, asszem ideje ismét megnézni, mit tudnak
Integra kollega #9-es hsz-ével viszont 100%-ig egyetértek!
btw J&W-t nem kell bemutatni, anyum gépben egy olyan dübörög.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hova erkesztek meg, mer hinlapra mar egy ideje, de szokaso hejejkn nem latom, pedog nagyon varom:- (
udv
neduddki
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
Igen de ha az ember el akarja adni vagy kéne a kraft akkor a be-ben van és valóban nem drága.
-
antikomcsi
veterán
Ez az új divat?
Mindenki kinyomja ezeket a microatx lapokat, mert ugye most volt hírben az abit is, de elő nem rukkolnának egy "rendes" lappal.
Vagy msi kiadta már a nagy testvért, csak lemaradtam volna?
Szeretnék már egy megfizethető am2+ lapot, de nem ilyenekre gondolok.
-
.mf
veterán
>>"tuninggal nem érdemes sokra számítani ilyen lapokon."
MSI olcsóbb lapjainál vagy úgy általában?
Ha az első, az sajnos igaz lehet (volt nemrég néhány nagyon korlátozott biosú lapuk); ha az utóbbi, avval viszont nem értek egyet, mert ezek tudtak akár 80%-os tuningot is az IGP-n, ami azért nem piskóta.Nekem csak egy kérdésem van: van Sideport memória, vagy nincs?
Csak az első esetbe tartozók érdekelnek. -
simonzé
addikt
Tegnap pont ezt készítettem: ultracsendes gépet: fogtam az X2 4400-at, az órajelet levittem 1700-ra (162 MHz-es FSB). Az AC coolerem eddig sem zajongott, most már közelről sem hallom. A lap + a VGA (NF 7600 Pro) mind passzívak, már csak a táp ad ki hangot. Ha valakinek van tippje hogy azt hogy halkíthatom, akkor kezemben lesz a szupercsendes "erőgép".
-
Gyuri27
félisten
A giga s2 megy rendesen.
Sőt az int vga is 900 MHz körül ballag.
Ha komolyan tuningolsz a hűtőket így is úgyis cserélni kell ha matx ha atx. Sajnos a zalmi legyező sokkal jobb, mint a gyári bordák.
meg ezek már nem melegszenek annyira se mint a 690-s lapok. Pedig azok se voltak forróak. -
X@b3e
addikt
Tuningról, a 3 GHz BE-2400-al ujjgyakorlat
A Giga telepakolta a lapjait, ezt én sem értem, miért a csatlakozókon szarakodnak, mikor késik egy lap, és még kevesebb funkciót tartogat, mivel akarják eldani?
-
Thomas1
addikt
Ez tényleg érdekes, hogy csak a középső lapon van DVI. Nem hiszem, hogy tönkrementek volna, ha mindhárom kimenetet ráheggesztik a lapra.
Tuningtól nem félek, szerintem elég jó eredményeket el lehet velük érni, más márkák lapjai is jól mennek ezzel a chipsettel. -
mocsanisi
senior tag
Hát igen. Ha mind 3-mat feltették volna... Azért engem kellemes csalódás ért mikor megvettem az MSI lapomat. Persze egy Giga s3h jobb lett volna de....
-
shtml
őstag
Szánalmasak ezek a lapok. Vagy D-Sub és DVI, vagy D-Sub és HDMI. Olyan k**va sokba került volna mindhármat feltenni, mint ahogy a Gigabyte tette?
-
Integra
titán
nem sikerült nekik a dvi-t és a hdmi-t egy lapra felrakni???
-
törölt tag
Ezekben sem fog menni a 4GB-os G.Skill...
-
X@b3e
addikt
Jobb későn ugye, mint soha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- DELL T40 EMC Szerver
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest