- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A4-4020-hoz akkor elég egy darab ram?
-
M107
addikt
Ez hozta a kapitalista világ végy mindig újat mert az a jó pedig a fenét.....
Sok múlik a chipkészleten a revizíon stb stb.....
Főleg aki multimédiára használja a gépét + cd-dvd-Bd írás nem csak az írón múlik a lemez tartóssága, meg a jó MID-en, hanem .....de hadd ne soroljam.
-
antikomcsi
veterán
Alap netezős gépnek egy bay trail is elég. Igaz, abban nem cserélsz procit, de a soc+lap kombó is olcsóbb, mint egy 6420 önmagában és 10W-ból elvan.
Az a gáz, hogy ahelyett, hogy ezt a sok agyon tiltott selejtet árulnák, inkább lehetne kapni az olcsóbb FM2+ megoldásokat. Gondolom Te is szívesebben vennéd azt, ha lenne.
-
Garada
őstag
Mint halottnak a csók
-
pilu85
őstag
válasz
Silentfrog #42 üzenetére
alap netezős gépbe ilyesmi procit vennék nem intelt. egy 128 gigás ssdvel, oszt gyí...
-
vimes
senior tag
Ha utolérnék az azonos árban kapható Intel cuccokat CPU teljesítményben, meggondolandó lenne a váltás, addig nálam esélytelen.
Vagy az Intel csipkedhetné magát még jobban a HD Graphicssal. -
Ferkósza
tag
Sajnos a 314-es euró se fog jót tenni az árakkal...
-
pilu85
őstag
egy ssd mellett, alap dolgokkal azért gondolom pörög a rendszer ezekkel a procikkal is. ugye??? kérdem!
-
válasz
Silentfrog #33 üzenetére
21k-ért vicc az A6-os.
Az A10-7850K-nak azért lassan megy le az ára, legalább is készletinfó szerint kapnak 2 db-ot normális áron. Mondjuk ez a mennyiség is vicc kategória.
-
M107
addikt
Msdn-es eredeti oprendszer kell, nem kell a gyártók szutyok programmjai és lőn világosság megy minden, így használom a 2009 Hp és a 8 hónapos samu utlrabook-om le a ami rá volt telepítve ott a Coa matrica és pl egy
ez most nem a reklám helye :Aktuális (hogy a frissítésekkel sem keljen bajlódni)
Windows 8.1 AIO x64 Integrated February 2014 IE11 Hungarian-Kori
vagy u.a ez
Windows 7 AIO x64 Integrated February 2014 IE11 Hungarian-Kori
Beír az COA matricán lévő serial oszt csókolóm.
UI:
A drivereket meg alapból már lementettem vásárláskor, de a Win7, 8.1 alapból megtalálja, ha nem akkor egy kis segítséggel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Toshiba nem engedi meg a gyári drivereket. Régebben a béták felmentek, de ma már azokra is letiltják. A Guru3D-re néha felkerülnek a WHQL mobility driverek. Azok felmennek a Toshibára is, csak nem mindig rakják fel őket a felhasználók. Az AMD meg csak a telepítőt engedi letölteni, ami nem engedi majd a tényleges driver letöltését.
-
Silentfrog
veterán
Úgy látom itt ott már lehet kapni ezekből.
A A6-6420K 21 ezer körül van.
Számomra már teljesen érdektelen az APU,igaz jelenleg is az van a gépemben első verziós, halogattam a vásárlást mert vártam a nagy megváltó A10-7850K-t amíg meg nem jelent.
De kell a francnak 55 ezerért.
Mindig azt írják,hogy majd lejjebb megy az ára. 2 hónapja megjelent és még egy petákot sem csökkent az ára,ráadásul most is nem az új szériát nyomják ezerrel,hanem a régiből tolják ki az újakat. -
Rebourne
aktív tag
Persze, persze meghal a hardcore PC géming, hol ettől, hol attól.
Még abban a valószínűtlen jövőben sem hal meg a core PC géming, amelyikben az APU-k nem válnak be. Egyszerűen nem úgy működik platform. A PC-sek örülnek a konzolról átportolt játékoknak, de ezek a címek nem meghatározók a platform életképességének szempontjából.
-
deja vu
addikt
válasz
MCBASSTION #27 üzenetére
Szerintem eleve csak pár laptopban lesz, az is ultra gagyi minőségű kasztniban. Üzleti gépekben (latitude, thinkpad, elitebook) és munkaállomásokban (precision, zbook, celsius, thinkpad w) soha a büdös életben jelen állás szerint. Engem üzleti gépben érdekelne, mert az nem hullik szét attól ha ránéz az ember.
-
MCBASSTION
aktív tag
Mikor lesz kb laptop vonalon kaveri apus noti?
-
M107
addikt
-
M107
addikt
Érdekesség a Crysis 3 és a Sniper Elite 2 motorja u.a Crytek 3, és mégis a jobban fut a Sniper Elite 2.
Kérdés miért ?
Gondolom optimizálás jobb, esetleg több időt fordítottak rá.
-
TomiLi
addikt
A tényleges megjelenés még eléggé messze van, Tényleg "Majd"....
(#16) antikomcsi Ne ezt nem is tudtam, csak az tűnt fel, hogy a kezdeti lelkesedés valahogy alább hagyott az új konzol generációt illetően... Biztos lehet ezen még csiszolni, de abban teljes mértékben egyetértek, hogy egy új generáció megvásárlása után, nem a "csodadriver(firmware...stb)" várása a fő cél...
-
M107
addikt
Személyem egy 128bites 1GB GDDR5-ös Sapphire HD 7770-es radeon játszik 1600*900-1650*1080 felbontásokban High néha Middle szűrök kikapcsolása mellett, 24" on, s megy minden.
az új játékok már csak a grafikára mennek a játékidő meg rövid.UI:
Crysis 3 60Fps High graf kikacsolt szűrök mellett.
UI:
**
FX 6100 (AMD), 8GB 1600 Mhz, Sap.. HD7770 OC, kizárólag a új Metró 2034 és az új Thief fektette meg 25 Fps a gépem High graf médiumon olyan 40-50 Fps. szűrök nélkül. Bocsánat az új Hitmen As... kimaradt ultrán 24-32 Fps.**
Amivel eddig néztem, mert nem vagyok egy nagy játékos. -
Gyanítom jó sokára jön a Kaveri A4, A6, ha most Richland frissítés érkezett. Ennyire szűkös a gyártókapacitás?
-
TomiLi
addikt
Én nem azt mondtam, hogy halott ötlet a pc fronton! Sőt! Pont azt mondtam, hogy egyedül az amd erőlködése édes kevés ahhoz, hogy elmozdulás (pl szoftveres fejlődés) legyen PC fronton is...
Persze az meg könnyen lehet - ennyire én nem látok bele - hogy a PC-APU jelen formája alkalmatlan lenne a majdani - apura optimalizált - játékok futtatására. (DDR3 vs GDDR5) -
bteebi
veterán
Kicsit érdekes, hogy mindegyiknek 65 W a TDP-je. A 6420K-s mindenesetre nem hangzik rosszul.
-
Meteorhead
aktív tag
Én személy szerint mobil fronton várok valami nagy dobást. Kabinis táblát is vennék, ha lennének normálisak, vagy egy jó Kaveri-s notit egy dVGA-val megtámogatva, Hybrid CF-ben 14"-on, jó kis gamer subnotebook, aztán menjenek a szimulációk ezerrel 90 Wattos fogyasztással.
Sajnos viszont a gyártók se nagyon építenek AMD-re. AMD-s gamer notit szinte nem is nagyon látni.
-
TomiLi
addikt
Egyelőre ez az egész APU egy vicc... Lehet, hogy a konzolokban majd beválik, de PC fronton az első fecske (sorozat) még nem az igazi... Kár, hogy nincs nagyobb hatással az AMD a szoftverpiacra, akkor talán sokkal szembe tűnő lenne az APU-kban rejlő erő.
-
törölt tag
Ez már tényleg fail, a Kaveris A10-ek horror áron. A8 és a többi meg sehol már 2 hónapja, erre kiadnak pár "új" low-end APU-t a régi generációból...
@Bukta01: valószínű valamelyik elírás, mert a 8470D/7480D-ben 128 van a 7560D/8570D amiben 256, de ezeket az A8 APU-kba rakták.
-
Bukta01
csendes tag
Lehet, h csak elírás, de ha az A6-6420k-ban tényleg 256 shader aktív akkor ott azért gyorsult az apu vga része is, nem is keveset.
-
LGLuke
őstag
Úgy hiányzott, mint sz@r a zsebembe!
Az A8-7600 mikor jön? 2014 Q1 van megadva, lassan már Q2-be lépünk, de mégsincs sehol!
Az egész AMD egy rakás ... kész vicc, hogy se a porcesszorok terén nincs a boltok polcain az újdonságokból, se a videókártyák terén. Mi értelme bejelenteni valamit, ami nem kapható???
Decemberben már megjelentek az R9-es videókártyák, közben meg még ma is horror áron lehet kapni őket, ha egyáltalán hozzájuthat az ember, mert hiánycikkek.
Lehet, hogy nem csak az Xbox és PS gépekhez kellene a chippeket gyártani! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az AMD nem a gyártóktól követeli meg a hosszú terméktámogatást, hanem az engedélyt igényli, hogy telepíthess rá gyári drivert. A gyártók éppen ezért egy drivert adnak ki és kész, mert a többit majd gyárival elintézi a júzer.
-
M107
addikt
Korrekt ár és jó kis rendszer lehet ritkán játszó s kevésbé hardver igénye gamerek számára.
Van egy sejtésem hogy hamarosan megugrik az APU-k teljesítménye mert lassan e felé tendálunk egy alap középkat.alap 1CPU-s (4-6mag) benne az apu ami egy olyan HD7770 vagy egy GTS450-550 videokártya alapjaival, 1866 MHZ DDR3 ramok olyan 6GB-8GB -al amiből 2GB mehet az Apu-hoz a többi vígan elegendő bármihez
-
Lacccca87
addikt
Tök jó hogy jönnek az újjak ,de a régiekre sem épít senki.
Habár nem csoda hisz szinte 0 a support, pedig elviekben megköveteli a AMD a gyártóktól, gyakorlatilag egy mostani PB LE69KB laposhoz nem találni Win 8.1 64 bit APU drivert... -
saril
senior tag
na jó lesz ez 65 wattal
bár még mindig nem ez az APU ami miatt lecserélném az i5-ös rendszerem
(nem használom ki a teljesítmény viszont néha játszok tehát csak vga kéne egy jobb fajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I3-9100F
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest