- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sHe3p
csendes tag
Acer AS5739G tulajként meg vagyok elégedve a notival teljes mértékben.A legjobb felszereltségi szintest vettem meg,ami a cikkben leírtaktól annyiban különbözik,hogy P8700-as a proci,NV 240M a videókártya és 500GB-os a HDD.
nagyon szeretem ezt a gépet -
^Clown
addikt
Ez a gesztusérzékelő tapipad tényleg megmosolyogtató elnevezés
-
Franklin
addikt
Csak azt a 768 pixel függőleges felbontást mellőznék már.
Miért nem lehet 800-at vagy 900-at belepakolni?
És még úgy is a használhatóság alsó határán lenne. Nem netbook ez... ehh.
-
DroneZ
aktív tag
csinos darabok.
-
Nekem az Aspire AS5536 tűnik a legjobb választásnak. Frakó integrált videóvezérlő, nagy tárhely, bőven elég RAM-mal, tökéletes procival. És még olcsóbb is némileg mint a másik kettő.
-
LackoMester
addikt
hmmm....Acer Aspire AS5739G-ez a modell tetszik
...a többi nemigazán nyerte el a tetszésemet...
-
zsirfecske
addikt
szerintem semmivel nem jobbak mint a már kint lévő tök ugyanígy kinéző modellek.
-
mephi666
nagyúr
jól felszerelt kis notik... de az a gesztusérzékelő tapipad mifene? összeráncolod a szemöldököd, akkor bepipul, letilja a bill-t és visszaveszi az órajeleket, amíg nem becézgeted-simogatod?
raktak ezekbe mindent: hd3200, dht, hdmi kimenet, mobil gt130 és társai... meg mellé normális proci is került...
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Egy óra, két rendszer
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest