- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Phenom II X6-ot vehetnék a gépembe, de játékoknál furán viselkedik. Fogyasztása meg horrorisztikus, ha megterheled mindegyik magot 100%-ra. Megvárom az új FX-et...
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #149 üzenetére
A feljavított steppinges változatnak én is adnék egy esélyt...Talán év végére elérhető árban (max 45.000 ft) beruháznék egyre. Lehet alaplapot is cserélnem kell (Gigabyte), mert a BIOS-ok sok helyen még a Phenom II X6-ra sem frissíthetőek (nem irtak hozzá), pedig elvileg az AM3+ is kompatibilis visszafelé.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #143 üzenetére
Nem kellett volna megismételni a Phenomok körül kialakult helyzetet, ami tovább rontja az AMD megitélését. Játékfejlesztők tudnak csúsztatni akár fél évet, az AMD is belerakhatott volna tőbbett (nem mint valami kisérleti mérnőki változat, hogy majd ezt kapod meg szeptemberben). Azért adták ki ilyen formában, hogy felmutasson valamit Intel ellenében. Phenom II-ről váltani szándékozóknak ez igy tényleg nem alternatíva.
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #141 üzenetére
Amit az FX processzortól elvártam volna... Az órajelek emelkedtek (32nm-en ez el is várható), ez az egy rendben. Amin változtatni, javítani kellett volna: fogyasztás (magfeszültségek 1.28v-1.32v idle 3.6GHz, tuningolva 4.5GHz-re 1.396v-1.42v), NB-HT órajelek emelése (2.4GHz). Az L3 cache méretét is növelhették volna 12MB-ra (8 magosnak lehet ez is kevés, 4 magosnak a 8MB is elég). Kiegyensúlyozottabb teljesítménye megoldotta volna a választás kérdését.
-
törölt tag
Az IT iparnak, sajtónak, kereskedőknek pont ez a feladata, hogy engem meggyözzenek mint leendő vásárlót, hogy a felkinált termékük nélkülőzhetetlen számunkra. A játékokban elért 60fps azért megnyugtatóbb érték (a minimum álljon meg 30fps-nél). Az AMD-vel is elérhető ez a teljesítmény, kivétel az optimalizálatlan gamek, amik sarkalnak a gépfejlesztésre, mert "kell nekünk". "Drágasszág!"
-
törölt tag
Intel vagy AMD szerintem mindegy... A konfigra kiadott pénz az a nem mindegy! Sokaknak még ilyen gépre sem tellik, vagy nem is igénylik. Egy Radeon HD5770, négymagos Athlon II-vel a legtöbb játékot 1920x1080-ban elfutatja elégséges fps-el, akkor a plusz teljesitmény, vagyis kiadott pénzmag luxusnak számit. Egy jelentős tábor szeret egy kis teljeiménytöbbletet magának az időtállóság miatt (a "Core i7 is elavul egyszer"), de nem akarnak többet fizetni, csak amennyit megér nekik. Azon keveseknek akiknek minden teljesítmény kevés, eleve csak a felsőkategória számít, a pénz nem akadály. 20x drágábban vette, és elönyként éli meg. Aztán lehet magyarázni miért fizetünk újra-és újra tizezreket 10-15% gyorsulás miatt, és oszthatják az észt, mert "über" gépen minden ezerszer jobb (?).
-
törölt tag
Szintén HD6850-et használok Phenom II 970 BE , C3 steppinges (1.32v , 3.5GHz-en). Ezidáig FullHD-én nem fogott ki semmi rajtam... Most váltanék majd HD7850-re, és remélem nem kell majd processzort cserélnem Mass Effect 3 és Far Cry 3 végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest