Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
-
Apika
addikt
válasz
danikollar #47 üzenetére
Én!
Van egy céges, és egy saját kártyám...
-
-
-
HuMarc
veterán
válasz
RaveForce #41 üzenetére
Az Ubuntu Edge drágább, mégis kijelentettem róla, hogy korrekt ára van. Nem az én pénztárcámhoz képest van túlárazva (illetve 20 000 Ft-tal olcsóbban is ugyanúgy túl lenne árazva), hanem az értékéhez képest. Bármi állítasz, az S4 Mini nem ér annyit, amennyiért árulják, a Dual SIM-változat szintén nem ér annyit. 100 000 Ft alatt kéne, hogy legyen az áruk, de a Samsung, és a korrekt árazás két külön dolog.
-
kengyel
nagyúr
De érdekes, használhat az ember 3 sim kártyát
Még a kettő olyan köztudott, de ez igazi csemege
-
zombinyul
addikt
Izgatottan várom a 70 hüvelykes kijelzővel rendelkező, és 17 SIM kártyát kezelő, MTK chipes készüléket!
Na jó, ennek még gyakorlati haszna is lehet.
És megint az LG volna valamiben az úttörő...
-
-
razzorr
őstag
Ezzel a 3 SIM-es konstrukcióval csak 2 baj van:
1. durván sugároznak az antennák a telóban
2. iszonyat gyorsan merül a 3 hálózat miatt -
válasz
#06658560 #28 üzenetére
Azt elfelejtettem odaírni, hogy a magyar piacon.
Bár most, hogy nézem ... a HTC T528w is kapható Magyarországon, de az is - a hardverhez képest - horror áron. Bár lehet, hogy ilyen drága ez a dual active technológia... (Ugyebár sok mindenből kettő kell bele ... antenna, GSM modul stb. )
-
válasz
danikollar #21 üzenetére
Hát azért a Dual-Standby-ra képes telefon nem az igazi. Ha Dual-Active lenne, akkor azt mondom oké. De a Dual-Active móddal sajnos egyedül van jelenleg a piacon a HTC Desire 600.
(És a hardverhez képest utóbbit is horror áron kínálják... )
-
HuMarc
veterán
válasz
danikollar #25 üzenetére
Nekem semmi. Kína olyan messze van
De amúgy sajnos Kína az egyetlen megoldás
-
Csapoati
nagyúr
Az uj telefonos "csaladmodell": 3 sim, 4 mag, 5 coll.
-
Apika
addikt
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
Jelen!
Nálunk elkelne egy ilyen telefon a családban...
-
HuMarc
veterán
válasz
danikollar #21 üzenetére
Mondom normális árral
Az S4 Mini egy SIM-kártyával szerelt verziója is 20 000 Ft-tal van túlárazva (a hardveréhez képest) most akkor erre a DuoS verzióra ugyanez érvényes, csak hatványozottan.
-
HuMarc
veterán
Egy normális hardverrel és árral rendelkező Dual SIM-kártyás modell nincs a piacon, először olyat csináljanak, aztán jöhet a Triple-SIM.
-
Cece04
tag
válasz
rudymester #14 üzenetére
Itthon simán lenne rá igény
Nem egyszer hallottam már és vannak is olyanok akik 3!! telefonnal járkálnak.
Egy T,egy Voda és egy Telenor
Mindhárom szolgáltatónál azt a prepaid csomagot választották, amelyik a saját hálózatába a legolcsóbb.
Na, nekik ez egy megváltás lesz, ha eljön -
rudymester
senior tag
Igény van rá, anno egy vásárlóm jegyezte meg, hogy "Ebben az áruházban nem valami jó a térerő". Mondom neki én is tapasztaltam T-Mobile telefonoknál, de a Telenoré rendben van. Erre mutat nekem valami Nokia koppintást (valami N szériás), amin 3 hívásindító gomb volt és a képernyőn is ott terpeszkedett a 3 szolgáltató térereje.
Plusz több embernek adtam már el úgy 2 SIM kártyás készüléket, hogy örült az új felállásnak, most már csak 2 telefonnal kell rohangálnia.
-
tjb007
nagyúr
válasz
danikollar #7 üzenetére
Van ugye egy földrajzi Tajvan, meg az a Tajvan, amit hivatalosan Kínai Köztársaságnak (nem keverendő a Kínai Népköztársasággal) hívnak, szóval lényegében mindegyik helyes.
-
alevan
őstag
Eddig proci magok számára, a gigaherczek növelésére és a vékoyításra koncentréltak a gyártók, most a SIMek számára?
-
törölt tag
Ezt a lehetőséget elbuktuk, mikor az apple féle pikosim lett szabadalmaztatva- ami kompatibilis a mostaniakkal, a Nokia-RIM meogldás az SD kártyával lett volna.
Mindenkinek:4 Sim-es telefonok, és egy speciális ajánlat.
-
dreamdancer
őstag
Én is csak ismételni tudom: minek, kinek? Nagyon rétegigény...
-
Lenry
félisten
válasz
bitblueduck #3 üzenetére
szóljatok, ha tévedek, de tudtommal két SIM-hez két antenna is szükségeltetik (dual-active-hoz legalábbis biztosan), így gondolom nem elég szoftveresen mókolni a több hálózathoz való kapcsolódáshoz
a SIM kiiktatását viszont támogatom: amely telefonba bejelentkezek, az onnantól az én számommal hívható. nem lenne megoldhatatlan feladat.
a hír címe pedig tényleg ronda
-
ferob
őstag
Nem annyira érzem rá az igényt, hogy már három kártyát kelljen követni, de mondjuk az egyre nagyobb kijelzőkön elfér még egy ikon az állapotsávban.
Ellenben remekül tudjátok megerőszakolni a magyar nyelvet az ilyen "három SIM-ű" kifejezésekkel.
Mennyivel kézenfekvőbb és elegánsabb lett volna csak így egyszerűen, hogy három SIM kártyás vagy maradva a rövidségnél, három SIM-es. -
bitblueduck
senior tag
Szerintem az 1 simes telefonokban is 1-el tobb sim van mint kellene. Nemhinnem, hogy lehetetlen lenne felhasznaloi fiokokra cserelni, es oda jelentkezel be ahova akarsz, parhuzamosan tobbre is.
-
tjb007
nagyúr
"kínai chipgyártó"
Tajvani, ha nagyon pontosak szeretnénk lenni.
Állítólag az L4 II-ből fog készülni ez a Triple SIM változat, szóval nem az erejével fog hódítani.
-
Wa2x_
veterán
Három "SIM-es"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A MediaTek a kisebbik dél-koreai gyártóval karöltve dolgozik egy három hálózat egyidejű elérésére alkalmas okostelefonon.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest