- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Igen, ebben igazad van. Csak ebben az esetben nem lehet mellé nyúlni, mindenképpen elég lesz a táp tuningnál is és nem fog maxon járni a szerencsétlen, adott esetben bömbölő ventivel. Mikor összeraktam a 2500K+6950 gépemet még csak egy 400W-os FSP-m volt. A fenti számításom alapján (Cpu:~100W,VGA:180W, gép+tartalék:150W) 430W elég lett volna. Mérsékelt tuningnál 1-1 játék alatt előfordult, hogy lekapcsolt a gép. 650W-os Corsairra csere után ez megszűnt(Tudom, elég lett volna 450W-os is), sőt, még egy kövér tuning is belefér feszemeléssel cpu+vga oldalon is. Szóval tartom magam a fenti képletemhez, így nincs overkill, de biztosan elkerülhető az alulméretezés.
-
Spirit
őstag
Veszed a tápod 12V-os ágát. Esetedben max 432W-ot tudna leadni, de sajnos két ágon, így nehezebb megosztani a terhelést.
A gépnek+ventillátoroknak+tartaléknak 150W-ot szoktam számolni. Emellé veszed még a CPU+VGA-t(tuninggal, elmebeteg esetben, 200+300W i5-3570k+290x). Természetesen csak minőségi tápnál szabad így számolni, de eddig mindig bejött hosszú távon is.
Egy 650W-os XFX táp, ami 1 ágas 12V-ot tud, biztosan elég lenne hozzá, de a 430W már valószínűleg tuning nélkül is lekapcsolásokat eredményezne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest