- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
tha_answer
őstag
válasz
#49155328 #205 üzenetére
ezt tudjuk. megegyszer: a kerdes az hogy mikor kell kiszallni belole mielott megunjak a politikusok.
illetve nem most van a lenyeg: hanem amikor 100x-es nagysagrendu novekedesed van, az meg mar nemigen lesz btcvel, foleg nem gyorsan.
miert is? mert a lenyeges eletkulonbseg nem 100 millional kezdodik, hanem 900 millional.
ha most keresel annyit hogy 900 milliod legyen akkor mar elotte se volt gondod.a nagy truvaly hogy egy milliobol csinalj 900at. na ez nem lesz.
-
tha_answer
őstag
válasz
#49155328 #201 üzenetére
fals logika.
barmennyit hasznalnak erre a munkanelkulpenzkeresesremenyere azzal csak a kornyezetet pusztitjak mert:
- vagy szeneromu akkor ugye nem kell magyarazni
- ha meg megujulo akkor meg azert mert azzal a megujuloval ki lehetne valtani mas szeneromuveket amik ugyanugy mukodnek mert a vilagnak mukodnie kell - es nem banyaszni. -
updog
őstag
válasz
#49155328 #179 üzenetére
Én elkezdtem, áttekerve nagyjából 10 percet bírtam ki belőle, de baromi irritáló az a mackófelsős fazon, az eredeti videó meg semmi másról nem szól (ennyi alapján legalábbis ezt szűrtem le), mint a klasszikus (bullshit) hogy a múlttal megindoklom azt hogy miért ez lesz a jövő. Javíts ki ha tévedek, mégis csak te akarsz ezzel bizonyítani valamit, ne nekünk kelljen már 50 percig eret vágni magunkon
#183morgyi vagy nem. Én is azt mondom, nincs takargatnivalóm, de attól még a tranzakcióimhoz senkinek semmi köze.
-
tha_answer
őstag
válasz
#49155328 #181 üzenetére
remelem sikerult felfogni h a munkat nem uszod meg
abbol a kisemberbol lett milliomos melo nelkul gyorsan aki ki bir szallni tobbszazszoros, tobbezerszeres novekmennyel.
parmilliobol nem a 20xoros novekedesbol lesz milliardok.btc az elejen, ripple 2017ben, most meg dogecoin, 330xoros megterules honapok alatt. ennyikeh.
-
tha_answer
őstag
válasz
#49155328 #179 üzenetére
megegyszer. a btcnek minden eselye megvan elvenni a politikatol a hatalmat. mihelyst veszelyesnek erzik az allamok, micimackotol kezdve az utolso shithole helyig tesznek rola h a veszely megszunjon.
a nagy truvaj az hogy pont elotte kiszallni. de hogy ez 50k, 100k, 1M az a
milliocsillio dollaros kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest