- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem a flémbe akarok belefolyni, csak most eszembe jutott a napokban megesett dolog, amikor a halálba kívántam volna az egész itunes-osx-megkötéses szívást.
egy fellépés próbáján a zeneszerző a javított hanganyagot akarta odaadni azenészeknek, hogy még az este meghallgathassák, és a másnapi főpróbán ne legyen gond vele. mivel a művészek a világ másik végéről jöttek, így egy darab telefon volt náluk a hotelben is, semmi laptop és hasonlók. persze amire át akartuk tenni (Touch HD), az sem ment külön program telepítése nélkül (nem volt internet az öltözőben), és valamiért BT-on sem tudott csatlakozni a laptopra. ezek után fogtam a saját telefonom, rádugtam usb-n (mert meglepő módon ilyen kábel volt éppen kéznél több is), egyből felismerte az Xp mint standard háttértár, felmásoltuk ami kellett, és utána át tudtam küldeni BT-on a másik telefonra.
ha netán éppen szifonja van a zenészeknek, akkor ez úgy lett volna halott ügy, ahogy van (sem mass storage, sem BT obex). szóval nem lehet mondani, hogy haszontalan lenne a funkció. de hozzáteszem, hogy a srác a laptoppal igencsak meglepődött, hogy ilyen simán ment, mert az SGS-e nem képes csak úgy csatlakozni a gépre plusz driver telepítése nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Linux Mint
- További aktív témák...
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest