- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem a flémbe akarok belefolyni, csak most eszembe jutott a napokban megesett dolog, amikor a halálba kívántam volna az egész itunes-osx-megkötéses szívást.
egy fellépés próbáján a zeneszerző a javított hanganyagot akarta odaadni azenészeknek, hogy még az este meghallgathassák, és a másnapi főpróbán ne legyen gond vele. mivel a művészek a világ másik végéről jöttek, így egy darab telefon volt náluk a hotelben is, semmi laptop és hasonlók. persze amire át akartuk tenni (Touch HD), az sem ment külön program telepítése nélkül (nem volt internet az öltözőben), és valamiért BT-on sem tudott csatlakozni a laptopra. ezek után fogtam a saját telefonom, rádugtam usb-n (mert meglepő módon ilyen kábel volt éppen kéznél több is), egyből felismerte az Xp mint standard háttértár, felmásoltuk ami kellett, és utána át tudtam küldeni BT-on a másik telefonra.
ha netán éppen szifonja van a zenészeknek, akkor ez úgy lett volna halott ügy, ahogy van (sem mass storage, sem BT obex). szóval nem lehet mondani, hogy haszontalan lenne a funkció. de hozzáteszem, hogy a srác a laptoppal igencsak meglepődött, hogy ilyen simán ment, mert az SGS-e nem képes csak úgy csatlakozni a gépre plusz driver telepítése nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest