Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz erdoke #226 üzenetére

igen, ez általában nem szempont annyira. mi fix partnerekkel igyekszünk dolgozni, és ahol elégedettek a vendégek, oda viszünk legközelebb másokat is. (és ha eddig nem volt egyértelmű, akkor most az, hogy én szervezői oldalon vettem részt a dologban :) ).
    egyébként szerintem is alap kellene legyen manapság már a wifi, főleg egy ilyen kategóriában.

törölt tag

válasz erdoke #224 üzenetére

én mindig viszek :)
    de nekik amúgy 10+2 órás útjuk volt ;)

amúgy persze, az internet sok dolgot megold, de nem mindig van kéznél. külföldön nem nagyon játszik a mobilnet (hacsak nem fizeti a cég korlátlanul a számlát), wifi meg nincs mindenhol (itt sem volt).

törölt tag

válasz erdoke #222 üzenetére

ez elméletben jól hangzik, de gyakorlatban praktikusabb, ha mindegyik a saját szólamát tudja hallgatni, és oda/annyiszor tekeri vissza, ahányszor és ahova akarja, ezért jó, ha külön hallgatják meg. a szállodával meg az a gond, hogy bár 4*-os volt, de még az internetért is külön kellett fizetni, szerintem biztos nem engedtek volna csak úgy be egy konferenciaterembe hajnali 1-kor (bár gondolom nem csak akkor nem).
    füles amúgy van minden telefonhoz, és ha nem is a legjobb minőség, de vannak előnyei, mivel mobilabb, és diszkrétebb a hangosan hallgatott zenénél.

törölt tag

válasz erdoke #219 üzenetére

tudom, hogy szar volt a szervezés, ebben megegyezhetünk, de ha már így alakult, akkor sem árt, ha meg tudjuk oldani a helyzetet. amúgy meg nem vagyok benne biztos, hogy tudtak volna adni 4-5 cd-s magnót a hotelben. a zenészekkel beszéltünk ott helyben, mivel jelen voltak, és ez volt az egyetlen lehetőség, hogy a telefonjukra tesszük fel. igen, nem profi minőség, de működőképes megoldás a semmivel szemben.

törölt tag

válasz Everman #205 üzenetére

ebben a helyzetben semmilyen más megoldás nem volt. mobilnete nem volt az illetőnek, mert külföldi, külföldi sim-mel, tehát az email kiesik (főleg, hogy a laptopon sem ovlt éppen net). kábel volt nálunk, csak nem ismerte fel a telefont, és net hiányában nem is tudtunk hozzá letölteni meghajtókat. a laptopon nem volt itunes (minek, ha valaki nem használja ugye), ezért hiába van kábeled mondjuk egy szifonhoz, akkor sem ment volna a rámásolgatás, kivéve ha esetleg jailbreakelve van már.
    de egyébként ugyanez igaz a wp7/zune párosra is, azzal sem ment volna ez a dolog...

madgie: hát igen, vannak problémás dolgok. mondjuk más üzemmód nekem nem annyira fontos igazából. a mass storage menjen. ha netet akarok megosztani, akkor az megy wifi-n is simán :)

törölt tag

válasz Everman #200 üzenetére

nem a flémbe akarok belefolyni, csak most eszembe jutott a napokban megesett dolog, amikor a halálba kívántam volna az egész itunes-osx-megkötéses szívást.
    egy fellépés próbáján a zeneszerző a javított hanganyagot akarta odaadni azenészeknek, hogy még az este meghallgathassák, és a másnapi főpróbán ne legyen gond vele. mivel a művészek a világ másik végéről jöttek, így egy darab telefon volt náluk a hotelben is, semmi laptop és hasonlók. persze amire át akartuk tenni (Touch HD), az sem ment külön program telepítése nélkül (nem volt internet az öltözőben), és valamiért BT-on sem tudott csatlakozni a laptopra. ezek után fogtam a saját telefonom, rádugtam usb-n (mert meglepő módon ilyen kábel volt éppen kéznél több is), egyből felismerte az Xp mint standard háttértár, felmásoltuk ami kellett, és utána át tudtam küldeni BT-on a másik telefonra.
    ha netán éppen szifonja van a zenészeknek, akkor ez úgy lett volna halott ügy, ahogy van (sem mass storage, sem BT obex). szóval nem lehet mondani, hogy haszontalan lenne a funkció. de hozzáteszem, hogy a srác a laptoppal igencsak meglepődött, hogy ilyen simán ment, mert az SGS-e nem képes csak úgy csatlakozni a gépre plusz driver telepítése nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés