- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ez általában nem szempont annyira. mi fix partnerekkel igyekszünk dolgozni, és ahol elégedettek a vendégek, oda viszünk legközelebb másokat is. (és ha eddig nem volt egyértelmű, akkor most az, hogy én szervezői oldalon vettem részt a dologban
).
egyébként szerintem is alap kellene legyen manapság már a wifi, főleg egy ilyen kategóriában. -
törölt tag
-
törölt tag
ez elméletben jól hangzik, de gyakorlatban praktikusabb, ha mindegyik a saját szólamát tudja hallgatni, és oda/annyiszor tekeri vissza, ahányszor és ahova akarja, ezért jó, ha külön hallgatják meg. a szállodával meg az a gond, hogy bár 4*-os volt, de még az internetért is külön kellett fizetni, szerintem biztos nem engedtek volna csak úgy be egy konferenciaterembe hajnali 1-kor (bár gondolom nem csak akkor nem).
füles amúgy van minden telefonhoz, és ha nem is a legjobb minőség, de vannak előnyei, mivel mobilabb, és diszkrétebb a hangosan hallgatott zenénél. -
törölt tag
tudom, hogy szar volt a szervezés, ebben megegyezhetünk, de ha már így alakult, akkor sem árt, ha meg tudjuk oldani a helyzetet. amúgy meg nem vagyok benne biztos, hogy tudtak volna adni 4-5 cd-s magnót a hotelben. a zenészekkel beszéltünk ott helyben, mivel jelen voltak, és ez volt az egyetlen lehetőség, hogy a telefonjukra tesszük fel. igen, nem profi minőség, de működőképes megoldás a semmivel szemben.
-
törölt tag
ebben a helyzetben semmilyen más megoldás nem volt. mobilnete nem volt az illetőnek, mert külföldi, külföldi sim-mel, tehát az email kiesik (főleg, hogy a laptopon sem ovlt éppen net). kábel volt nálunk, csak nem ismerte fel a telefont, és net hiányában nem is tudtunk hozzá letölteni meghajtókat. a laptopon nem volt itunes (minek, ha valaki nem használja ugye), ezért hiába van kábeled mondjuk egy szifonhoz, akkor sem ment volna a rámásolgatás, kivéve ha esetleg jailbreakelve van már.
de egyébként ugyanez igaz a wp7/zune párosra is, azzal sem ment volna ez a dolog...madgie: hát igen, vannak problémás dolgok. mondjuk más üzemmód nekem nem annyira fontos igazából. a mass storage menjen. ha netet akarok megosztani, akkor az megy wifi-n is simán
-
törölt tag
nem a flémbe akarok belefolyni, csak most eszembe jutott a napokban megesett dolog, amikor a halálba kívántam volna az egész itunes-osx-megkötéses szívást.
egy fellépés próbáján a zeneszerző a javított hanganyagot akarta odaadni azenészeknek, hogy még az este meghallgathassák, és a másnapi főpróbán ne legyen gond vele. mivel a művészek a világ másik végéről jöttek, így egy darab telefon volt náluk a hotelben is, semmi laptop és hasonlók. persze amire át akartuk tenni (Touch HD), az sem ment külön program telepítése nélkül (nem volt internet az öltözőben), és valamiért BT-on sem tudott csatlakozni a laptopra. ezek után fogtam a saját telefonom, rádugtam usb-n (mert meglepő módon ilyen kábel volt éppen kéznél több is), egyből felismerte az Xp mint standard háttértár, felmásoltuk ami kellett, és utána át tudtam küldeni BT-on a másik telefonra.
ha netán éppen szifonja van a zenészeknek, akkor ez úgy lett volna halott ügy, ahogy van (sem mass storage, sem BT obex). szóval nem lehet mondani, hogy haszontalan lenne a funkció. de hozzáteszem, hogy a srác a laptoppal igencsak meglepődött, hogy ilyen simán ment, mert az SGS-e nem képes csak úgy csatlakozni a gépre plusz driver telepítése nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest