- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Nem hiszem hogy 1000 emberből 10-nek van arra igénye, hogy a fényképezőből áttegye a kártyát a tabletbe és úgy mutogassa, küldje el, vagy akár air-play-re kitegye a fotókat. "
Ezzel nekem több problémám van. Életszerű helyzet, ha utazás közben az elkészült képeket el akarom küldeni, vagy meg akarom osztani, ez korrekt példa, de erre írtam, hogy ritkán és kevés embernél van erre szükség, akinek igen, az meg tudja oldani.
Mutogatáshoz nem tölteném át a 10-12 MPixeles képeket a tabletre, mert 1024x768-as képernyőhöz és a véges háttértárhoz mérten ez pazarlás, konvertálni, retusálni, meg nem a deszkán fogok.
A képeket lementeni szintén nem igen alkalmas, mert picit olcsóbb egy +32 GB-os memóriakártyát vásárolni, mint egy 64 GB-os iPadet csak ezért, a kisebbeken meg eleve nem marad túl sok hely plusz adattárolásra, ha használja az ember.
"Nem beszélve hogy háttértárként is lehetne használni az SD-kártyát."
Tekintve, hogy az iOS sandbox megoldása ezt alapból kizárja, így nem valószínű.
"de egyértelműen hiányosságok közé sorolható."
Természetesen, de mint feljebb írtam tréfásan, az eSATA, USB, DVI, DSUB portok kihagyása is hiányosság
kérdés, hogy volna-e értelme egy tabletben ezek használata.
--
Sokan azt hiszik, azért beszélek a kártyaolvasó ellen, mert szerintem nincs rá szükség.
De ez nem igaz, szerintem is jó lenne, ha lenne rajta, de csak akkor, ha valós funkciója is lesz, ha a készülék háttértárát tudom majd vele bővíteni és lehet rá alkalmazásokat telepíteni és/vagy adatokat rámásolni, amit minden alkalmazás lát. De addig amíg ez nem megoldott, mert ütközik a rendszer jelenlegi filozófiájával és csak képek importálására lenne alkalmas, aminek szükségessége jó esetben évente, egy-kétszer merülne fel, addig felesleges dolognak tartom és nem különösebben érdekel.A HDMI-s vitánál meg csak mosolyogni tudok a lamentálókon, hisz nem mindegy, hogy a dock porthoz, vagy a micro HDMI-hez kell vásárolni azt a plusz kábelt? Teljes méretű HDMI csatlakozót nem nagyon szoktak a mobil eszközökbe pakolni (persze, van kivétel, de nem ez az elterjedt). A micro HDMI meg pont annyira nevezhető szabványos csatoló felületnek, mint a dock port, csak éppen azt 1000-ed annyian sem használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változások a Prohardveren
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest