Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mentos

tag

Kicsit azért felesleges ezen szerintem vitázni, mert mindenkinek más a nézőpontja, meg a szokásai.
    Nekem ha nem Omnia hanem 5800 lenne akezemben, és vmiért annak romlana el a headsete, vagy elhagyódna, vagy bármi, én akkor is, ahoz is vennék komplett újat, mivel:
    1, én szeretem, sőt igénylem h legyen egy hangerőszabályzó a füles előtt
    2, amint csak egy fülesed marad, akár bele tudod dugni direktbe a telóba, akár nem, máris nem funkcionál headset ként...

Tehát az én igényeim, megszokásaimhoz tökmindegy milyen teló, ha valami baja lesz a gyári headsetnek, én tuti h újat fogok hozzá venni, akár speckó a csatija, akár nem...

• mentos

tag

válasz hackeeeee #5 üzenetére

Ami az Omnia headsetét illeti, tulajdonképp az is Jackdugós.
    Annyi a különbség az 5800-as /ahogy a képekről leszűrtem/ és az Omnia /nekem meg az van/ headsetei között, hogy:
    - 5800: tel -> jack -> hangerőszabályzó /godolom annál is az az a kis fekete "dobozka"/ -> jack -> füles.

- Omnia: tel -> spec samsung csati -> hangerőszabályzó -> jack -> füles.

Szóval ha veszel egy olyan fülest, amit akasz, és rádugod, nem kell külön átalakító, meg egyéb hasonló dolog... :)
    De szerintem egyébként FRENK is erre utalt az utolsó oldalon:
    "Ami a Samsung SGH-i900 (Omnia) mellett szól:
    - fejleszedős headset"

Annyi hogy a Nokiába közvetlenül is dughatod, de akkor meg bukod a könnyen elérhető hangerőszabályzót, és azzal amúgyis csak hosszabítaasz a kábelen, az meg sose baj...

Egyébként nagyon frankó kis telefon a Samu-ék Omniája, lassan másfél éve nyúzom /valamikor 2008 Q4-ben vettem/.
    Amenyit kiegészítésként tudnék mondani esetleg a használattal kapcsolatban:
    - 128MB RAM-ját egy dologgal sikerült kiakasztani eddig, nevezetesen megy a GPS /nekem iGo 8 van rajta, nem is tudom, lehet-e mást rakni rá.../, nem kilépsz csak lerakod háttérbe, majd ha kint vagy windőben, megpróbálsz fényképezni... nahát az nem fog sikerülni :P
    - a cikk 2. lapján, a 2telós képen, az Omnia oldalán frankón látszik 3db ezüst színű gomb /hang +- & foényképező+diavetítő kombó/, nos az az ezüstös réteg nekem frankón lekopott szegényről, pedig a kezdetek óta tokban van.
    Egyébként azokat a gombokat vajon ki lehet cserélni?!
    /rutinos Omniások hátha olvassák :)) /

Természetesen grat a cikkhez nagyon joo lett! ;)
    Szép hétvégét mindenkinek! :R

Új hozzászólás Aktív témák