- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Amit leírtál az mind igaz
Nekem csak a cikk konklúziója lenne más. Én ma, játékokra a legerősebb 6 vagy 8 magos CPU-t venném, mert ez adja átlagosan levetítve a legjobb teljesítményt a játékok legszélesebb skáláján, azaz régi és legújabb játékok esetén is. Egy 10 vagy 12 magos proci az új játékoknál alig ad pluszt, ha egyáltalán ad, de ahhoz a játéknak kiválóan kell megírva lennie, a régieknél meg meg vagy lőve velük.
-
-
PuMbA
titán
"napjaink játékai mennyire használják ki a 6-8-10 CPU magot."
Ez is attól függ, hogy melyik játék. Ezt így általánosságban nem jelenteném ki sajnos, a manapság divatos borzalmasan optimalizált játékok miatt. A pár napja megjelent Redfall például 4-6 magig skálázódik csak: [link]
De a Star Wars Jedi: Survivor is hasonlóan pihenteti a CPU-t, ahogy ez a videó tökéletesen mutatja.
-
PuMbA
titán
Értem, hogy mit írsz, de a cikked végén ez az állítás:
"Úgy gondolom, manapság játékra simán jobb választás egy nyolc-tízmagos CPU, akár valamivel alacsonyabb órajelellel, mint egy hatmagos."
akkor sem gondolom, hogy igaz, hiszen manapság játékra egy 6 magos CPU is kiváló választás. Például egy Ryzen 5 7600 vagy egy Core i5 13400-zal semmiféle hátrányban nem leszel egy 8 vagy 10 magos CPU-val szemben. Mindkettővel nagyon hasonló eredményt fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Leteszteltem pár játékot, hogyan skálázódnak különböző magszám mellett.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest